INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - ŞAHTIOR ÎN SFERTURILE LIGII CAMPIONILOR

Catalanii sînt încrezători în calificare! Pique: "Sîntem pregătiţi pentru orice"

Gerard Pique
Gerard Pique

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 martie 2011 18:14

Gerard Pique, fundaşul central al Barcelonei, a fost primul jucător al campioanei Spaniei care a reacţionat după tragerea la sorţi pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Ibericul şi-a avertizat colegii prin intermediul contului de Twitter ca meciul nu este unul uşor, dar a spus că Barcelona e pregătită pentru orice adversar.

"Vom juca cu Şahtior. Nu va fi uşor, îi cunoaştem bine, dar sîntem pregătiţi pentru orice", a scris Pique pe contul de Twitter.

Şi directorul sportiv al catalanilor a avertizat că sfertul de finală cu Şahtior nu este atît de simplu pe cît pare. Aflat la Nyon pentru tragerea la sorţi, Andoni Zubizarreta a spus că echipa sa  trebuie să-şi asigure calificarea după primul meci, care se va desfăşura pe Nou Camp.

"Împreună cu Pep Guardiola am făcut o analiză a tuturor echipelor din sferturile de finală. Şahtior nu are cele mai mari nume, dar are o forţă incredibilă. Ar fi fost bine să jucăm returul pe teren propriu, aşa că e mai bine să ne asigurăm calificarea din primul tur.

Cu toţii ne gîndim la finala de pe Wembley, dar nu trebuie să-i subestimăm pe ucraineni. Trebuie să luăm meciurile pe rînd. Nu mă interesează acum cine se califică dintre Real şi Tottenham, sper numai ca noi să jucăm semifinala", a spus Andoni Zubizarreta după tragerea la sorţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
lilianna16
lilianna16  •  18 Martie 2011, 18:19

nu prea cred ca Sahtior o sa treaca de Barcelona... o sa imi para rau pentru ei...

gesepeu
gesepeu  •  18 Martie 2011, 18:06

Ce conteaza,urmeaza sa i-a bataie de la Real .

mmstoica1978
mmstoica1978  •  18 Martie 2011, 16:50

forza barca ,mes que un club

Vezi toate comentariile (5)
Comentează