INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID

A început duelul psihologic! Ce a spus Jurgen Klopp despre finala cu Real Madrid: „Nu ne putem compara”

Jurgen Klopp a prefațat finala cu Real Madrid / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Jurgen Klopp a prefațat finala cu Real Madrid / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2022 18:14 / Actualizat vineri, 06 mai 2022 18:42

Jurgen Klopp, managerul celor de la Liverpool, a vorbit pentru prima oară despre finala Champions League pe care „cormoranii” o vor disputa în fața lui Real Madrid, pe 28 mai, la Paris.

La 4 ani de la finala de la Kiev, câștigată de Real cu 3-1 în fața britanicilor, după o seară de coșmar a goalkeeper-ului Loris Karius, cele două superputeri se întâlnesc din nou în ultimul act din Champions League. Klopp e de părere că spaniolii sunt favoriți cerți în finală, deși casele de pariuri o văd pe Liverpool favorită.

Jurgen Klopp, primele impresii despre finala Liverpool - Real Madrid: „Ei sunt favoriții!”

„Când am pierdut finala din 2018, dorința mea era să jucăm anul următor în ultimul act tot cu Real, dar am întâlnit-o pe Tottenham la Madrid, așa că Madridul pare că ne este destinat.

Ei sunt acum favoriții clari, cu toată experiența pe care o au. Și noi suntem acum mult mai experimentați decât eram înainte, dar nu ne putem compara. Am fost triști la finala din 2018, dar acum ne dorim să mergem acolo și să încercăm.

Până atunci, avem multe meciuri de jucat. Mă întrebați multe lucruri de Real Madrid, dar ar trebui să ne oprim până atunci”, a declarat Jurgen Klopp, conform ESPN

City e o echipă bună, a fost o lovitură zdravănă încasată de ei. Am avut și eu seri ca aceasta, nu e deloc plăcut, dar cred că vor fi pregătiți pentru meciul cu Newcastle de duminică.

- Jurgen Klopp, despre înfrângerea dramatică a lui City cu Real Madrid

Mesajul lui Salah, după calificarea lui Real Madrid în finala UCL

Mohamed Salah (29 de ani) a avut un mesaj pe Twitter după ce Real Madrid a învins-o pe Manchester City, 3-1 după prelungiri, și s-a calificat în finala Champions League.

Atacatul lui Liverpool, echipă care a obținut marți biletele pentru finala UCL, și-a amintit de ultimul act din 2018, de la Kiev, când madrilenii s-au impus cu 3-1.

Avem o datorie de plătit”, a scris egipteanul pe Twitter, imediat după ce Real Madrid s-a calificat în finala Champions League.

În 2018, la Kiev, Real Madrid se impunea cu 3-1, într-un meci de tristă amintire pentru „cormorani”, dar mai ales pentru Mo Salah. În acel meci, după un duel cu Sergio Ramos, Salah a căzut rău și s-a accidentat la umăr. A avut nevoie de intervenția medicilor și nu a mai putut continua, părăsind terenul în lacrimi.

VIDEO Povestea „thriller-ului” Real Madrid - Manchester City

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Clarence Seedorf știe de ce s-a calificat Real Madrid în finala Champions League: „Manchester City a fost în situația lui PSG”

VIDEO+FOTO Real Madrid e nemuritoare! A revenit MIRACULOS cu City și va juca finala cu Liverpool

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează