INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

Ce l-a întrebat soția pe Nicolae Dică la un meci de Liga Campionilor: "Cum au ajuns ăștia acolo?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 21:42

Nicolae Dică s-a amuzat copios când a vorbit despre meciul de astăzi dintre Viktoria Plzen și Real Madrid, din grupele Ligii, de la ora 22:00.

Acesta susține că se uita aseară la meciurile din Liga Campionilor și a fost surprins cu o întrebare delicată de soția sa când a apărut promovarea partidei dintre Plzen și Real Madrid.

"Chiar m-am uitat cu soţia la meci şi scria pe ecran Plzen vs Real Madrid şi m-a întrebat: «Sunt cei cu care aţi jucat voi?» Da. «Ei sunt în Champions League?» M-a pufnit râsul. «Păi, cum au ajuns?» Au câştigat campionatul, s-au calificat în Champions League", a spus Dică la TV Telekom Sport.

FCSB și Viktoria Plzen s-au întâlnit sezonul trecut în grupele Europa League. În primul meci disputat pe propriul teren, trupa lui Dică s-a impus cu 3-0, dar la retur a pierdut cu 0-2.

Citește și: DINAMO - FCSB / Probleme mari pentru Dică înainte de Derby de România: ”Am doar un fundaș de bază disponibil” » Care sunt șansele ca Planici să joace

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  08 Noiembrie 2018, 07:26
Postat de chromophobia pe 07 Noiembrie 2018, 22:26

Pai Plzen trateaza cu seriozitate cupele europene,nu ca FCSB.Asta e diferenta.Fcsb e doar cu talentul.D-aia i-a batut in prel.Ligii si tur Europa League.Dupa turul grupelor EL,a intervenit profesionistul de antrenor Becali si juca cu rezerve pt a menaja titularii pt castigarea campionatului.A castigat loc 2 intr-un final,a fost eliminata de Rapid Viena si in 16-imi sezonul trecut a dat de Lazio,in loc sa dea ca Plzen de una mai accesibila.Si daca nu ma insel,Plzen a trecut de 16-imi.Asta inseamna seriozitate.

Plzen a câștigat grupa și apoi a eliminat Partizan, în timp ce FeCeSeBeaua a dat de Lazio și a luat manita!

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  08 Noiembrie 2018, 07:23

Liga Campionilor/FCSB =)))))) Leșin!

tataika
tataika  •  08 Noiembrie 2018, 06:13

N-am inteles ce era amuzant in discutia aia?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează