INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREȚ - VIDI 0-0

Ce se întâmplă cu Ludogoreț? Bulgarii explică semieșecul cu Vidi: ”Au închis tot”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 26 iulie 2018 11:01

Ludogoreț, echipa lui Keșerü și Moți, s-a împiedicat neașteptat acasă, scor 0-0, iar antrenorul Autuori a acuzat jocul la distrugere al campioanei Ungariei, Vidi: ”Nu ne putem plânge, însă o să marcăm în meciul retur”.

Posibila viitoare adversară din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor pentru CFR (dacă trece de Malmo!) nu s-a decis după prima manșă, de la Razgrad.

Surprinzător, Ludogoreț s-a împotmolit cu Vidi, campioana Ungariei, deși a dominat categoric și a avut superioritate clară la șuturi (16-2, 3-1 cadrate) și la cornere (11-0). Keșerü nu a reușit să marcheze, a trimis în plasa laterală la unica ocazie și a fost înlocuit în minutul 60, iar Moți a jucat tot meciul.

"Au închis toate spațiile"

Antrenorul echipei bulgare a acuzat tactica adversarilor. "Am încercat să jucăm fotbal și am avut oportunități, dar n-am dat gol. Din păcate, cealaltă echipă a făcut antijoc, încasând în ultimele două partide 11 cartonașe galbene, 6 dintre ele acum și 5 cu luxemburghezii.

Nu ne putem plânge însă, adversarul a închis bine toate spațiile și s-a apărat organizat. Ne-am concentrat, doar că n-am fost eficienți în fața porții. Acceptăm remiza. Cred că se va juca mai deschis în retur și vom reuși să și înscriem", a explicat brazilianul Paulo Autuori

5 meciuri din 5 jucate în acest sezon, în campionat, Supercupă și preliminariile Ligii, are Ludogoreț fără gol primit

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  26 Iulie 2018, 12:12

Piticii brazilieni vor castiga in deplasare.Ieri au jucat de parca erau din campionatul nostru de mahala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close