LIGA CAMPIONILOR  ·  LUDOGOREȚ - VIDI 0-0

Ce se întâmplă cu Ludogoreț? Bulgarii explică semieșecul cu Vidi: ”Au închis tot”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de — Joi, 26 Iulie 2018

Ludogoreț, echipa lui Keșerü și Moți, s-a împiedicat neașteptat acasă, scor 0-0, iar antrenorul Autuori a acuzat jocul la distrugere al campioanei Ungariei, Vidi: ”Nu ne putem plânge, însă o să marcăm în meciul retur”.

Posibila viitoare adversară din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor pentru CFR (dacă trece de Malmo!) nu s-a decis după prima manșă, de la Razgrad.

Surprinzător, Ludogoreț s-a împotmolit cu Vidi, campioana Ungariei, deși a dominat categoric și a avut superioritate clară la șuturi (16-2, 3-1 cadrate) și la cornere (11-0). Keșerü nu a reușit să marcheze, a trimis în plasa laterală la unica ocazie și a fost înlocuit în minutul 60, iar Moți a jucat tot meciul.

"Au închis toate spațiile"

Antrenorul echipei bulgare a acuzat tactica adversarilor. "Am încercat să jucăm fotbal și am avut oportunități, dar n-am dat gol. Din păcate, cealaltă echipă a făcut antijoc, încasând în ultimele două partide 11 cartonașe galbene, 6 dintre ele acum și 5 cu luxemburghezii.

Nu ne putem plânge însă, adversarul a închis bine toate spațiile și s-a apărat organizat. Ne-am concentrat, doar că n-am fost eficienți în fața porții. Acceptăm remiza. Cred că se va juca mai deschis în retur și vom reuși să și înscriem", a explicat brazilianul Paulo Autuori

5 meciuri din 5 jucate în acest sezon, în campionat, Supercupă și preliminariile Ligii, are Ludogoreț fără gol primitPrima țară care a scăpat de coronavirus. Toţi cetăţenii s-au vindecat

Libertatea

Comentarii (1)

fibra  •  26 Iulie 2018, 12:12

Piticii brazilieni vor castiga in deplasare.Ieri au jucat de parca erau din campionatul nostru de mahala.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1