INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - FC BARCELONA 2-2

Cei de la Barca regretă că i-au "iertat" pe englezii de la Arsenal

Articol de - Publicat joi, 01 aprilie 2010 00:00

Tehnicianul formaţiei FC Barcelona, Josep Guardiola, şi-a felicitat jucătorii pentru evoluţia din meciul cu Arsenal, dar i-a avertizat pe aceştia că va fi nevoie de concentrare maximă în retur, pentru că dacă nu vor evolua la fel de bine, riscă să fie eliminaţi de englezi.

"Am avut o şansă imensă şi nu am profitat. Anul trecut însă, am cîştigat atîtea trofee, dar niciodată nu am jucat la fel de bine ca în acest meci. Cînd controlezi jocul de o asemenea manieră, nu poţi decît să fii mîndru de asta. Am dat totul pentru a face un pas mare spre calificare, dar la acest nivel sînt echipe foarte bune. Sîntem mulţumiţi de rezultat, am marcat de două ori în deplasare, dar va trebui să fim mai atenţi pentru că, dacă nu facem un meci bun pe teren propriu, vom fi eliminaţi.

Ştiam că se va decide pe Camp Nou calificarea, lupta e încă deschisă. Îmi felicit echipa pentru jocul bun prestat, am puţine lucruri să le reproşez jucătorilor mei. Ne-a lipsit concentrarea pe final de joc".

Mijlocaşul catalanilor Seydou Keita e de părere că echipa sa merita să se impună categoric în faţa lui Arsenal: "Am jucat foarte bine şi ar fi fost normal să cîştigăm cu 5-2. Am început în forţă meciul, iar cînd jucăm aşa, sîntem foarte greu de oprit".

Xavi Hernandez regretă că Barca nu a profitat de superioritatea arătată în faţa echipei lui Arsene Wenger: "Am făcut un meci foarte bun şi rămîn cu impresia că am fost mai buni decît Arsenal. Egalul, cu două goluri marcate de noi în deplasare, e bun, dar ar fi trebuit să tranşăm calificarea. E păcat că nu ne-am impus, dar trebui să jucăm la fel şi pe Camp Nou. În Liga Campionilor, cînd "ierţi", plăteşti. Iar noi i-am "iertat" pe cei de la Arsenal.

E important să jucăm la fel de determinaţi, e un rezultat bun, ne-am simţit superiori şi am dominat, dar am fost frustraţi la pauză de faptul că nu reuşeam să marcăm, iar la final, am rămas cu frustrarea că am obţinut doar un egal".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  01 Aprilie 2010, 18:02

forza barca !!! o sa fie aiurea pe aparare barca in retur !! Fara puyol si pique.Dar o sa fie spectacol.Imi place si arsenal imi pare rau ca au picat impreuna.O sa fie 4-2 pe camp nou !!!

 •  01 Aprilie 2010, 17:01

fotbalul se joaca pe goluri.......azi joaca unii mai bine,maine poate joaca ceilalti

 •  01 Aprilie 2010, 14:57

Sperati sa castige arsenal pt ca poate sunteti fani arsenal, dar tyrebuie sa recunoasteti ca englezii au avut mare, mare noroc, din 10 ocazii doar de 2 ori a inscris barcelona, iar arsenal din maxim 3 mari ocazii tot de 2 ori, poate nu 5-2 cum zice keita dar macar un 4-2 merita barcelona, in fine, meciul a fost superb, se pastreaza suspansul, si e posibil ca spaniolii sa plateasca ratarile de aseara in retur, oricum, forza barcelona, care alaturi de arsenal, este cea mai spectaculoasa echipa.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează