INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CORESPONDENȚĂ DIN SCOȚIA

CELTIC - CFR CLUJ // Conferință plină de optimism a lui Dan Petrescu: „Sper să facem meciul vieții. Și eu, dar mai ales jucătorii”

Articol de - Publicat luni, 12 august 2019 22:08

Dan Petrescu, 51 de ani, antrenorul campioanei CFR Cluj, a susținut conferința de presă premergătoare returului cu Celtic Glasgow, din turul III al preliminariilor Champions League.

  • Celtic - CFR e marți, de la 21:45, pe TV Digi Sport, Look Plus și liveTEXT pe GSP.ro. În turul din România, cele două au terminat la egalitate, 1-1

„Suntem încrezători! Ce simt? Ce vreau, mai bine spus: să nu ne speriem, să avem entuziasm, una peste alta să facem meciul vieții. Și eu, dar mai ales jucătorii. Și în momentele-cheie să avem puțin noroc. La Cluj-Napoca n-am avut, poate avem mâine seară!

[Despre faptul că pe Celtic Park se spune că dacă gazdele nu marchează repede, fanii devin nervoși] Mai nervoși ca în Gruia? Păi, la noi fluieră din minutul 10. Lăsând gluma la o parte, e un stadion incredibil, poate cel mai frumos din lume, trebuie să jucăm fotbal și să producem miracolul. Voi spuneți că șansele sunt egale, dar nu e așa. Ei au fotbaliști de milioane... Sper să compensăm cu inteligență și să nu avem probleme cu arbitrul. Am înțeles că e avocat... Nu știu ce trebuie să facă, știu doar că trebiuie să fie corect. În China, când am fost, era VAR, era o plăcere să stau pe bancă, nu avem nici o problemă.

E greu de repetat succesul cu Glasgow Rangers (n.r. 4-1 a învins Unirea, în 2009). Sunt echipe diferite, și Glasgow Rangers și Celtic, și noi față de Urziceni. Eu îmi doresc să prindem play-off-ul, sper că pe cel de Champions League. 

Mă doare rău absența lui Culio, ar fi însemnat mult pentru echipă.

Concluzia este: încurajați echipa, CFR-ul și pe Dan Petrescu! Am și eu vreo 16 ani de antrenor, vreo 20 ca jucător, am reușit și victorii mari cu echipe mari. Un play-off de Liga Campionilor ar fi ceva fantastic!”, spus Petrescu.

Vezi și:

VIDEO+FOTO Corespondență din Scoția: care e atmosfera din oraș, cu o zi înaintea meciului decisiv + Imagini de pe Celtic Park

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
selby
selby  •  13 August 2019, 07:28

Succes CFR Cluj!

blatistu49
blatistu49  •  13 August 2019, 07:21
Postat de andrei.f pe 13 August 2019, 05:54

Acum ar fi bun un chivulete, sa inventeze un 11 m pt un cfr incapabil sa castige corect !

dispari ca FCSB ul a primit peste 20 de penaltyuri ptr simulari trateazate

andrei.f
andrei.f  •  13 August 2019, 05:54

Acum ar fi bun un chivulete, sa inventeze un 11 m pt un cfr incapabil sa castige corect !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează