INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CORESPONDENȚĂ DIN SCOȚIA

CELTIC - CFR CLUJ // Dan Petrescu are o mare DILEMĂ înaintea returului din Scoția: pe cine mizează în atac?

Articol de - Publicat marti, 13 august 2019 08:00

CELTIC - CFR CLUJ // Cum mijlocașul argentinian Emmanuel Culio (35 de ani), „cel mai bun jucător din istoria clubului”, cum l-a numit Dan Petrescu, nu e complet recuperat, antrenorul va alinia astăzi, cel mai probabil, aceeași echipă ca în meciul tur din Gruia.

Aceasta este de fapt formula valabilă pentru Europa, pentru că lotul trupei vișinii îi permite „Bursucului” să folosească o garnitură în Liga 1 și alta în cupele europene.

  • Celtic - CFR e azi, de la 21:45, pe TV Digi Sport, Look Plus și liveTEXT pe GSP.ro. În turul din România, cele două au terminat la egalitate, 1-1

În locul lui Culio va evolua porughezul Luis Aurelio, fotbalist remarcat și chiar felicitat de tehnician după ultimele prestații.

Vezi AICI echipele probabile + cotele meciului

Un singur semn de întrebare pare a avea „SuperDan”: Țucudean sau Omrani, în avanposturi. Francezul născut la Marseille protejează bine mingea, aleargă și se demarcă, dar nu ține prea mult de minge și nu e așa de prezent în combinații precum „Țucu”. Rămâne de văzut și cum se va prezenta terenul, pentru că o suprafață uscată l-ar avantaja pe internaționalul „tricolor”.

Orice ar fi, lui Dan trebuie să-i iasă miracolul! Asta și pe fondul unei oarecare nemulțumiri la Celtic, după ce clubul vinde jucători pe bandă rulantă. Presa scoțiană îl face marionetă pe antrenorul Neil Lennon, care acceptă vânzările de jucători pe bandă.

Vezi și:

CELTIC - CFR CLUJ // Conferință plină de optimism a lui Dan Petrescu: „Sper să facem meciul vieții. Și eu, dar mai ales ei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
alex_777
alex_777  •  13 August 2019, 11:07

Succes!!!

magic4ever
magic4ever  •  13 August 2019, 10:49

Eu prefer cuplul Omrani Tucudean...succes CFR!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  13 August 2019, 10:42

Dane ,fi intradevar super ,sa ai bafta si mult noroc sa faci echipa pt. calificare ,nu ne intereseaza spectacolul ,il vei face in grupele CL .Hai deeee CFR

Vezi toate comentariile (13)
Comentează