INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CELTIC - FERENCVÁROS 1-2

CELTIC - FERENCVÁROS 1-2 // Atac devastator al managerului: „Trebuie să facem curățenie. Cine nu mai vrea să joace la Celtic e liber să plece!”

CELTIC - FERENCVÁROS 1-2 // Atac devastator al managerului Neil Lennon
CELTIC - FERENCVÁROS 1-2 // Atac devastator al managerului Neil Lennon

Articol de - Publicat joi, 27 august 2020 13:51 / Actualizat joi, 27 august 2020 13:52

Neil Lennon, antrenorul lui Celtic, și-a criticat jucătorii, ce au ratat al treilea sezon la rând prezența în grupele Ligii: ”Nu știu ce este cu atitudinea și mentalitatea asta, dar am repetat erorile din 2019”

Campioana Scoției s-a făcut de rușine, miercuri seară, și și-a luat adio de la grupele Ligii. Pentru al treilea sezon consecutiv! Dacă anul trecut Celtic era eliminată, tot acasă, de CFR Cluj în turul al treilea preliminar, acum rivalii lui Ianis Hagi au cedat (1-2) contra lui Ferencváros. Prilej pentru atacul devastator al managerului alb-verzilor: "Trebuie să facem curățenie, e nevoie de o primenire a lotului. Cine nu mai vrea să joace la Celtic este liber să plece! Să rămână doar cine-și dorește".

Vezi AICI toate rezultatele din preliminariile Ligii Campionilor!

"Ne-am apărat foarte prost"

Neill Lennon a criticat și faptul că, deși au egalat imediat după pauză, prin Christie (53), gazdele nu au putut obține calificarea. "Ce aveam pe banca de rezerve trebuia să fie mai mult decât de ajuns să câștigăm. Dar nu au jucat bine, nu au avut atitudinea și mentalitatea potrivită. Am comis aceleași greșeli ca anul trecut și îmi asum responsabilitatea. Am primit golurile pentru că ne-am apărat foarte prost, mai ales în ultima treime, unde aveam controlul. Și chiar am dominat meciul. Nu afirm că Ferencváros e o echipă slabă, dar e doar vina noastră că n-am reușit să învingem".

25-4a fost raportul șuturilor la poartă în favoarea lui Celtic (7-2 cadrate). Și la posesie (60%) a avut avantaj, și la cornere, 7-1

9,40era cota oferită de casele de pariuri pentru o victorie a lui Ferencváros la Glasgow, egalul cu Celtic fiind evaluat la 5,00

EXCLUSIV Verdict după deziluzia CFR Cluj - Dinamo Zagreb: „Așa se întâmplă când unii jucători nu-și asumă responsabilități” + cine sare în apărarea lui Bălgrădean

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
107991897552266
Piramidon Quijote  •  27 August 2020, 17:52

Anul trecut românii , acum ungurii . Trebuie să-i scoată și albanezii ca să-și dea seama șefii scoțienilor că Lennon ăsta e o catastrofă nucleară ?

cri5ti
cri5ti  •  27 August 2020, 15:50

Nu am crezut sa existe o echipa de idioți mai mare decât CFR aseară...dar iată ca Celtic ma contrazice.. sa ai 25 șuturi poarta și sa dai doar 1 gol.. e ceva..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează