INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RATEAZĂ TOT SEZONUL?

Cesc Fabregas a marcat din penalty cu piciorul rupt!

Articol de - Publicat joi, 01 aprilie 2010 00:00

Arsenal şochează din nou. Fantastica revenire din meciul de aseară cu Barcelona (2-2) a fost desăvîrşită de căpitanul Fabregas, însă cu un preţ foarte scump. Mijlocaşul spaniol a tras echipa lui Arsene Wenger după el şi, deşi cu cîteva secunde mai devreme îşi rupsese piciorul drept, a egalat din penaltyul scos tot de el, cu acelaşi picior!


Cesc a terminat şchiopătînd turul "sferturilor" Ligii de pe Emirates şi practic a rămas în teren doar ca Arsenal să aibă un om în plus după eliminarea lui Puyol. De altfel, chiar la faza din minutul 85, fundaşul spaniol şi-a accidentat grav colegul de la echipa naţională, provocînd şi lovitura de la 11 metri.


Povesteşte chiar Fabregas în The Sun: "Mă tem că s-a rupt ceva. Am bătut tare penaltyul şi am mai făcut doar cîţiva paşi şi n-am mai putut să calc. Este tibia, care mi-a fost prinsă între picioarele lui Puyol în momentul în care am încercat să şutez. Pînă la penaly m-am simţit bine, deşi nu eram sută la sută refăcut. A fost însă un pariu pe care a meritat să-l fac, pentru că am trăit o experienţă uimitoare şi un meci fantastic pe care nu-l voi uita toată viaţa". Cesca rata oricum returul de pe "Camp Nou", din cauza "galbenului" acordat ieri de arbitrul Bussacca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
 •  01 Aprilie 2010, 14:37

Sportivi adevarati, luptatori desavarsiti. E o placere sa-i privesti.

 •  01 Aprilie 2010, 14:31

Si Ibrahimovic a avut o musca in nas cand a marcat golul doi.

ockiu
ockiu  •  01 Aprilie 2010, 14:10
Postat de crik66 pe 01 Aprilie 2010, 11:55

Determinarea lui Cesc ar trebui vizionata si de fotbalistii romani.

din pacate pentru noi ... AI NOSTRI nu inteleg nimic. sunt extrem de rare cazurile cand jucatorii au o astfel de determinare, foarte rar din pacate :(

Vezi toate comentariile (19)
Comentează