INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERSARI LIGĂ

CFR - CELTIC // Managerul lui Celtic, Neil Lennon, avertisment pentru campioană: ”Cu meciul de la Cluj putem marca restul sezonului” + Laude pentru ex-dinamovistul Elhamed: „A jucat remarcabil!”

Neil Lennon
Neil Lennon

Articol de - Publicat duminica, 04 august 2019 11:24

Neil Lennon îl remarcă pe Ryan Christie, trei goluri la 7-0 cu St. Johnstone, și spune: ”Stăm toți foarte bine acum. Să profităm”.

  • CFR Cluj - Celtic se joacă miercuri de la ora 21:00 și e liveTEXT pe GSP.ro, în prima manșă din turul 3 preliminar al Europa League

CFR e în mare pericol. Celtic e deja în formă, mai ales atacul condus de tânărul Ryan Christie (24 de ani), decarul echipei, un stângaci cu hat-trick la 7-0 cu St. Johnstone.

"Ryan joacă excepțional în această perioadă, primul și ultimul gol au fost sublime", l-a felicitat managerul Neil Lennon în presa scoțiană. "Are ochi pentru gol și sper să-l vedem mai mult în astfel de meciuri în timpul sezonului”.

"Ne așteaptă un meci mare miercuri"

Lennon e fericit de reacția jucătorilor săi pe teren. "De fiecare dată când pierdeam mingea, încercam să o recuperăm imediat. Fantastic. Nu aș fi putut cere mai mult. Mă bucură dorința noastră continuă de a performa și de a marca goluri", e mulțumit tehnicianul.

Fostul internațional nord-irlandez știe că "ne așteaptă un meci mare miercuri" și vrea să profite pentru a marca momentul: "Poate fi un rezultat care să influențeze tot restul sezonului. Stăm toți foarte bine acum".

"Nu le pot cere mai mult jucătorilor. Mi-au dat totul la nivel fizic și tehnic. Calitatea noastră când am avut posesia mingii a fost excelentă"
Neil Lennon, manager Celtic

"A jucat remarcabil. Ne-a dat putere și viteză"

Hatem Elhamed, fost la Dinamo, a debutat ca titular sâmbătă. Fundaș dreapta. "A jucat remarcabil. Ne-a dat putere și viteză", i-a descris evoluția managerul Lennon. Totuși, israelianul a fost înlocuit în minutul 51, după ce a primit o lovitură în mușchi: "Sper să-l recuperăm până miercuri".

Vezi și:

Dan Petrescu a făcut iureș în vestiar: „V-aș schimba pe toți dacă aș putea!” + mesaj urgent pentru conducere: „Rezolvați, eu nu fac miracole”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1603333626579973
Mircea Deca  •  04 August 2019, 17:04

vorbe goale.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează