INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - ASTANA 3-1

CFR CLUJ - ASTANA 3-1 // Billel Omrani a calificat-o pe CFR Cluj cu un hattrick de excepție: „O noapte fantastică, n-am cedat niciodată”

Omrani, la CFR Cluj
Omrani, la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 23:12

Billel Omrani (26 de ani) a reușit un hattrick în victoria cu Astana din Gruia, scor 3-1 în cadrul preliminariilor Ligii Campionilor.

  • În runda următoare, CFR Cluj va avea o misiune dificilă. Campioana României o va întâlni pe Maccabi Tel-Aviv, campioana din Israel. Meciul tur va avea pe loc pe 23/24 iulie, la Cluj, iar returul se va disputa pe 30/31 iulie.

Vezi AICI desfășurarea partidei

„A fost o noapte fantastică pentru mine, dar nu doar pentru mine. Victoria e a echipei. A fost greu, pentru că aveam nevoie de acest scor, dar cum am spus, nu cedăm niciodată.

Ne-am motivat unul pe altul înainte de meci și e frumos când câștigi și te califici. Nu aveam cum să fim convinși că ne calificăm. Ne-am întors cu o motivație foarte mare. Am fost uniți și ne-am spus să nu renunțăm.

Marian Copilu mi-a zis să dau două goluri și am dat. La pauză, antrenorul ne-a motivat și ne-a spus să credem în noi, să înscriem și să mergem în turul II.

Astăzi ne vom bucura de această victorie și de mâine ne vom gândi la meciul cu Maccabi”, a spus Billel Omrani, la TV Digi Sport.

Culio rămâne cu picioarele pe pâmânt

Unul dintre veteranii echipei, Culio (35 de ani) este de părere că formația lui Dan Petrescu nu a realizat încă nimic. Acesta țintește grupele Ligii Campionilor. 

„Am câștigat doar un meci. Nu am câștigat nimic. Trebuie să ajungem în grupele Ligii Campionilor.

Am demonstrat că am jucat foarte bine contra unei echipe de mare valoare. Am meritat să câștigăm meciul acesta. Echipa a avut mari ocazii. Omrani a fost fantastic, dar nu e singurul. Echipa a fost foarte bine. Am făcut un pressing incredibil. Era foame de un astfel de meci”, a spus Culio. 

„Am avut noroc că am marcat repede. Echipa a jucat foarte, foarte, foarte bine în fața unei echipe care are mare valoare. Am crezut în calificare de la început. După golul egalizator, am jucat bine, am marcat și am făcut pressing. Cred că am meritat victoria.

În tur am jucat bine, dar nu am marcat. Acum am avut 7-8 ocazii și am marcat de trei ori. Omrani a fost fantastic, dar toată echipa a jucat bine. Am făcut un pressing foarte bun și i-am sufocat pe adversari. Am avut noroc la ultima fază, dar Arlauskis a fost incredibil” Culio la Look Plus

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - ASTANA // GALERIE FOTO Dan Petrescu, criză de nervi în prima repriză! A fost ținut cu greu de Cristian Panin

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
lupu68
lupu68  •  18 Iulie 2019, 20:57

Of... Of... Of... Repet pentru a mia oara: termenul de "hat-trick" a fost inventat in Anglia. Si chiar daca astazi o multime de neaveniti incearca sa-l redefineasca, inclusiv UEFA, ca de ziaristi ce sa zic, ei par sa nu inteleaga niciodata nimic, ba isi mai dau si aere, el trebuie respectat in adevaratul lui inteles, ca asa a fost el nascut. Prin urmare, asta NU e hat-trick, mai amaratilor, pentru ca, desi sunt 3 goluri consecutive neinterferate de golul vreunui adversar (oricum voi spuneti "hat-trick" in orice situatie, oricum ar fi!), NU au fost marcate IN ACEEASI REPRIZA. Ati inteles ceva sau trebuie sa mai spun inca o data?

870797579666969
Ernest Pap  •  18 Iulie 2019, 12:50
Postat de alb_rosu_in_vn pe 18 Iulie 2019, 11:03

O calificare asteptata si meritata. Oricum, parca e mai bine sa treci de Astana decat sa te elimine o echipa din Luxemburg ca anul trecut. Succes in continuare!

Se putea să nu se găsească unul care cu „echipa din Luxemburg” să nu-și bage un dinte în bucile CFR - ului Cluj .

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  18 Iulie 2019, 11:03

O calificare asteptata si meritata. Oricum, parca e mai bine sa treci de Astana decat sa te elimine o echipa din Luxemburg ca anul trecut. Succes in continuare!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează