INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - ASTANA 3-1

CFR CLUJ - ASTANA 3-1 // Bogdan Mara se teme: „Maccabi e mult mai bună” + Când revine George Țucudean

Bogdan Mara
Bogdan Mara

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 23:38

Bogdan Mara (41 de ani), directorul sportiv al CFR-ului, a vorbit la finalul victoriei cu Astana, scor 3-1, în cadrul preliminariilor Ligii Campionilor, despre calificarea în runda următoare. În tur, kazahii câștigaseră cu 1-0.

  • În runda următoare, CFR Cluj va avea o misiune dificilă. Campioana României o va întâlni pe Maccabi Tel-Aviv, campioana din Israel. Meciul tur va avea pe loc pe 23/24 iulie, la Cluj, iar returul se va disputa pe 30/31 iulie.

Vezi AICI desfășurarea partidei

„Am câștigat un public care a fost alături de noi. Chiar dacă nu au fost în număr foarte mare, cei care au fost au încurajat echipa. De fiecare dată când i-am avut alături de noi am avut rezultate bune. Dan Petrescu a reușit să insufle această putere de a gândi și de a se motiva bine.

Omrani a făcut un meci foarte bun. A jucat bine și în meciurile trecut, dar nu a reușit să marcheze. Nu e singurul jucător. Toți și-au dat viața pe teren. Ne bucurăm, pentru că pe lângă această calificare importantă, am arătat și un joc bun care ne dă încredere”, a spus Bogdan Mara, la TV Digi Sport.

Oficialul nu s-a putut abține să nu se lege de arbitraj: „Trebuie să mai remarc și eu ceva: arbitrajul. Am avut un penalty clar, iar în minutul 83 a fost un ofsaid mare care putea să ne coste calificarea”.

Țucudean ar putea reveni cu Maccabi

George Țucudean (28 de ani) a suferit o intervenție la inimă, dar Bogdan Mara asigură că fotbalistul este pregătit să revină pe teren.

„Țucudean va începe antrenamentele cu echipa și Dan îl va folosi cât de curând, pentru că avem nevoie de el. Nu există riscul ca el să nu mai joace. El e foarte bine și va reveni în lotul echipei. Există posibilitatea ca Dan să se bazeze pe el în următoarele meciuri”, a spus oficialul.

În ceea ce privește următorul adversar al ardelenilor, Bogdan Mara are emoții: „Maccabi e mult mai bună decât Astana. E o echipă puternică, cu un buget mult mai mare. O să vedeți că e mult mai bună. Ne vom lupta și cu ei. Sunt convins că Dan se gândește doar la meciul de sâmbătă (n.r. cu Academica Clinceni, în etapa a doua a Ligii 1), iar de duminică va pregăti meciul cu Maccabi”.

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - ASTANA // GALERIE FOTO Dan Petrescu, criză de nervi în prima repriză! A fost ținut cu greu de Cristian Panin

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
fibra
fibra  •  18 Iulie 2019, 08:40

Si Liverpool e mult mai buna.Ghinion.

silviu74
silviu74  •  18 Iulie 2019, 07:10
Postat de cluj_cluj pe 18 Iulie 2019, 06:48

Hai ca bateti voi deseara o echipa din ivy league... sa vezi maine osanale pe jijisepe si o multime de oieristi fericiti

Are dreptate omul, Petrescu s-a plâns *** ce adversar greu are iar Astana este o echipa de playout in Romania.Isi pregătea terenul în cazul unei eliminări.Acum pune aceiași placa de *** și cu Maccabi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cluj_cluj
cluj_cluj  •  18 Iulie 2019, 06:48
Postat de Emil Sabau pe 18 Iulie 2019, 06:42

Mara e la fel ca Petrescu....Ei sustin ca joaca cu cei mai buni iar apoi se impauneaza ca au invins.Astana o echipa din lumea a treia a fotbalului a fost deasemenea mult mai valoroasa

Hai ca bateti voi deseara o echipa din ivy league... sa vezi maine osanale pe jijisepe si o multime de oieristi fericiti

Vezi toate comentariile (8)
Comentează