INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - CELTIC 1-1

CFR CLUJ - CELTIC 1-1 // Jucătorii lui Dan Petrescu, nemulțumiți de egal: „Meritam victoria!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2019 22:56

CFR Cluj a remizat cu Celtic, 1-1, în prima manșă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor, însă jucătorii lui Dan Petrescu sunt nemulțumiți de rezultat.

  • Returul se va juca marți, 13 august, de la ora 21:45;
  • Câștigătoarea acestei duble manșe va juca în play-off-ul Ligii cu Slavia Praga;
  • Învinsa va juca în play-off-ul Europa League cu Sheriff Tiraspol sau AIK Stockholm.

„Echipa a intrat bine, a dat gol și cred că la final meritam o victorie. Am demonstrat că putem marca. Noi am luptat mai mult decât Celtic. Dar cu o echipă așa mare dacă ai două ocazii trebuie să dai două goluri. Acum mergem la Glasgow, unde va fi un meci foarte greu.

Va trebui să marcăm acolo. Dacă avem atitudinea de azi, avem șanse să ne calificăm. Am demonstrat o formă foarte bună și în campionat. Celtic e o echipă cu calitate, are jucători tehnici, dar CFR Cluj a demonstrat că se poate bate cu oricine”, a declarat căpitanul Mario Camora la TV Digi Sport.

Cine merge mai departe după 1-1 în turul din Gruia?

CFR Cluj
Celtic

 

 

„Puteam obține un rezultat mai bun azi. Acum trebuie să marcăm la ei acasă. Sper să marchez cât mai multe goluri la CFR Cluj. Celtic a demonstrat că e o echipă de mare calitate, de un alt nivel” Mario Rondon, atacant CFR Cluj

Vezi și:

CFR CLUJ - CELTIC // VIDEO Atenție, imagini DURE! Un suporter scoțian a căzut pe scările arenei din Gruia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  08 August 2019, 10:25

Esti antrenor de lupte sau de fotbal? Daca asa poti sa castigi tu inseamna ca esti un antrenor mic. Probabil de aceea oamenii te acuza pentru uratenia jocului pe care-l practicati. Mai gandeste-te! Merge cu prostii si cu aia de pe aceste meleaguri dar prin alte locuri am impresia ca se cere fotbal nu lupte.

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  08 August 2019, 08:58

Dacă ai luptat mai mult, adică ai depus eforturi mai mari, și totuși nu ai reușit să câștigi, înseamnă că adversarul e clar mai bun. Îți dai seama ce pățești când o să se și mobilizeze împotriva ta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează