INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - CELTIC 1-1

CFR CLUJ - CELTIC 1-1 // Neil Lennon, antrenorul scoțienilor: „Suntem foarte mulțumiți că i-am dat gol în deplasare echipei lui Dan”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2019 23:04

CFR CLUJ - CELTIC 1-1 // Neil Lennon, antrenorul lui Celtic, s-a arătat extrem de mulțumit de rezultatul de egalitate reușit pe terenul lui CFR Cluj, 1-1, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor și l-a lăudat pe Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor.

  • Returul se va juca marți, 13 august, de la ora 21:45;
  • Câștigătoarea acestei duble manșe va juca în play-off-ul Ligii cu Slavia Praga;
  • Învinsa va juca în play-off-ul Europa League cu Sheriff Tiraspol sau AIK Stockholm.

„Am reușit un rezultat foarte bun. Am dat gol în deplasare în fața unei echipe foarte bune. Suntem foarte mulțumiți cu acest rezultat și ne îndreptăm atenția spre retur. Îl cunosc pe Dan Petrescu din Premier League. A fost un jucător foarte mare”, a declarat Neil Lennon la TV Digi Sport.

 

Cine merge mai departe după 1-1 în turul din Gruia?

CFR Cluj
Celtic

De asemenea, titular în această seară, Hatem Abd Elhamed (28 de ani), fostul jucător al lui Dinamo din 2015 în prezent la Celtic, a declarat: 

„A fost un meci greu. CFR e o echipă bună. Ne așteptam să fie un meci greu. Sunt foarte fericit cu ce am jucat azi. Și săptămâna viitoare trebuie să dăm 100% și să ne calificăm. CFR are mulți jucători experimentați. Noi ne-am pregătit pentru acest meci, îi cunoșteam pe cei de la CFR. Mă aștept la un meci foarte dificil și la retur. Trebuie să fim și mai concentrați ca azi pentru a câștiga. 

Am ajuns la Celtic acum două săptămâni, am fost primit foarte bine, sunt fericit. Mă ajută toți să mă integrez. A fost o perioadă uluitoare pentru mine la Dinamo. Îmi place Dinamo. Îi urez toate cele bune!”.

Vezi și:

CFR CLUJ - CELTIC // VIDEO Atenție, imagini DURE! Un suporter scoțian a căzut pe scările arenei din Gruia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  08 August 2019, 10:43

Elhamed a fost unul dintre cei mai buni jucatori straini! Un joc consistent, direct pe poarta! Pierdere mare pt. DINAMO!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează