INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - CELTIC 1-1

CFR CLUJ - CELTIC 1-1 // NOTE GSP: 4 jucători ai campioanei au impresionat cu Celtic + cine a fost veriga slabă

CFR Cluj - Celtic // foto: Raed Krishan
CFR Cluj - Celtic // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2019 09:59

CFR Cluj a remizat cu Celtic Glasgow, scor 1-1, în prima manșă din turul III al preliminariilor Champions League. Returul va avea loc marțea viitoare, în Scoția. 

Patru jucători din garnitura campioanei s-au evidențiat în partida de aseară: Ciprian Deac, Bordeianu și Djokovic au avut evoluții impresionante la jumătatea terenului, câștigând majoritatea duelurilor cu scoțienii. Toți au primit 7, însă cea mai mare notă a fost primită de Mario Rondon.

Înlocuitorul lui George Țucudean a trecut peste startul sub așteptări de sezon, iar aseară a reușit o nouă evoluție solidă. A înscris golul clujenilor din minutul 28 și a fost cel mai bun om din atacul campioanei, primind nota 8. 

Cea mai mică notă din tabăra CFR-ului a fost primită de Luis Aurelio, cel care a greșit poziționarea la golul egalizator al lui Forrest din minutul 37.

James Forrest, autorul golului lui Celtic, a primit cea mai mare notă din echipa lui Neil Lennon: 8. Fostul dinamovist Elhamed a primit nota 7, israelianul contribuind la golul echipei sale.  

Vezi și: CFR CLUJ - CELTIC 1-1 // Dan Petrescu acuză arbitrajul: „Noi ne-am oprit și ei au marcat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
daniaania
daniaania  •  14 August 2019, 09:48

Ce note ????? CFR ESTE O ECHIPA OMOGENA CU CARACTER SI DARUIRE !!!!!! BRAVO BAIETI !!!!!!!!!!!!

dora
dora  •  08 August 2019, 12:04

Și Omrani a fost slăbuț. Nu știu pe ce a primit nota 6.

whiteredarad
whiteredarad  •  08 August 2019, 11:50

Nu Luis Aurelio ci Djockovici trebuia sa fie acolo la inchidere, Sarbul a jucat slabut iar Aurelio foarte bine, dar voi , se pare ati vazut...ca deobicei...altceva. Deasemenea, Omrani, din postuira de atacant de banda stanga , constant, nu si-a urmarit fundasul, cind acesta urca, de aia , des in flancul stang al apararii CFR-ului a cam fost brambureala, mereu ajungandu-se , de acolo la faze periculoase ( inclusiv...golul)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează