INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - CELTIC

CFR CLUJ - CELTIC // Neil Lennon, antrenorul scoțienilor, e în gardă: „CFR Cluj are un stil britanic. Nu știu dacă suntem favoriți”

Neil Lennon // foto: Raed Krishan +1   FOTO
Neil Lennon // foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat marti, 06 august 2019 21:51

Celtic nu se antrenează deloc la Cluj Napoca! Intră direct în pâine mâine seară în Gruia. Jucătorii lui Neil Lennon s-au pregătit în Scoția, în această seară sosind în Ardeal. Sunt așteptați peste 300 de suporteri ai „catolicilor” să încurajeze gruparea din tribune.

  • CFR Cluj - Celtic se joacă miercuri, 7 august, de la ora 21:00, va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmisă de Look Plus;
  • Returul se va juca marți, 13 august, de la ora 21:45;
  • Câștigătoarea acestei duble manșe va juca în play-off-ul Ligii cu Slavia Praga;
  • Învinsa va juca în play-off-ul Europa League cu Sheriff Tiraspol sau AIK Stockholm.

Neil Lennon : „Avem avantaj că returul e la noi”

Neil Lennon a vorbit laudativ despre echipa lui Dan Petrescu: „Respectăm CFR, are o echipă bună, a eliminat Maccabi. Are un stil foarte britanic, foarte bine organizat. E un meci în deplasare împotriva campionilor României pe care noi îi respectăm mult. Omrani, Rondon sunt jucători buni, la fel și Djokovic.

Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, am jucat împotriva lui în Premier League. E un avantaj că jucăm acasă returul, sper că vom pleca cu un avantaj de la Cluj. Nu știu dacă suntem favoriți, venim aici în formă bună, dar jocul va fi echilibrat. Vom fi atât de pregătiți cât putem fi, am văzut meciurile cu Maccabi. Știu destul de sigur cum voi aborda acest joc.”

SCOTT BAIN: „Nu știu dacă e bine că jucăm returul acasă”

Scott Bain // foto: Raed Krishan

Scott Bain, unul dintre portarii lui Celtic, a declarat la rândul său:

„Cred că devenim din ce în ce mai buni. Am început sezonul foarte bine și suntem într-o formă bună. Va fi un meci dificil, ei sunt puternici, dar și noi va trebui să fim și să muncim fiecare în parte. Cred că fiecare joc în deplasare e dificil, trebuie să luăm cu noi forma din campionat și să obținem victoria.

Pentru noi sunt jocuri dificile acestea, știm că va fi o noapte complicată. Nu sunt sigur că e bine că jucăm returul acasă, depinde de rezultatul de la Cluj. Nu cred că joacă ceva suprinzător, dar în aceste dueluri trebuie să performezi la cel mai înalt nivel”. 

Vezi și: CFR CLUJ - CELTIC // VIDEO+FOTO Fața nevăzută a lui Dan Petrescu » Ce s-a întâmplat la antrenamentul oficial al „feroviarilor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
max9
max9  •  06 August 2019, 22:19

vraja... ne rup

j0k3r
j0k3r  •  06 August 2019, 22:13

Om respectuos..ce trebuia sa zica? Va bubuim? Va dam cu terenul in cap?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close