INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - PYUNIK EREVAN 2-2, 3-4 D. PEN

Dan Petrescu, prima reacție după eliminarea din Ligă: „Sunt blestemat, chiar atât de multe ghinioane să ai?”

Dan Petrescu / Sursă foto: Imago Images +8   FOTO
Dan Petrescu / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2022 00:46 / Actualizat joi, 14 iulie 2022 01:32

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a trasat primele concluzii după umilința de proporții suferită de „feroviari” în preliminariile Ligii Campionilor. Campioana României a fost eliminată de Pyunik Erevan, după un retur de coșmar (2-2, 3-4 după penalty-uri). 

  • CFR Cluj va evolua în turul II din Conference League cu Inter Club d'Escaldes, o formație din Andorra.  Turul e pe 21 iulie, la Cluj, returul fiind o săptămână mai târziu.

Finalul meciului l-a găsit deznădăjduit pe Dan Petrescu. Acesta a rămas minute în șir pe banca de rezerve, unde a discutat cu „secundul” Alin Minteuan. La declarații, „Bursucul” a dat vina pe ghinion, recunoscând că echipa sa a avut de suferit și din punct de vedere fizic. „Cea mai mare dezmăgire a carierei mele în Europa”, a concluzionat antrenorul CFR-ului.

Panduru l-a făcut praf pe Petrescu: „Uite că nu mai merge cu 1-0” + „Să nu mai aud că e bună Pyunik. Nu e bună”
CFR CLUJ - PYUNIK 2-2, 3-4 după penalty-uri
Panduru l-a făcut praf pe Petrescu: „Uite că nu mai merge cu 1-0” + „Să nu mai aud că e bună Pyunik. Nu e bună”

Dan Petrescu: „Am simțit ceva, chiar atât de multe ghinioane să ai?”

„E foarte greu de înțeles ce s-a întâmplat. Băieții au încercat. A fost un meci echilibrat, parcă noi am avut mai multe ocazii. Sunt foarte supărat și trist, e greu să îmi găsesc cuvintele. Cred că e cea mai mare dezamăgire a mea la CFR Cluj. N-am pierdut meciul, am făcut 0-0 și 2-2. 

Sunt blestemat, n-am câștigat niciodată la loteria penalty-urilor. Eu am simțit ceva încă de dimineață. Mistrati și Kolinger s-au accidentat în ziua meciului, chiar atât de multe ghinioane să ai? Credeam că s-a terminat meciul la acel penalty ratat de ei. 

E cea mai dureroasă eliminare suferită de mine în cupele europene! Îmi pare rău pentru fani, pentru club, pentru toți cei care au investit. Sunt convins că toată lumea e foarte supărată. Nu le-am cerut să se apere, dar cred că au fost căzuți fizic. 

La 2-1, s-au băgat toți în poartă, au crezut că mai sunt 3 minute și gata. Cred că și jucătorii au greșit retrăgându-se. Ce să mai spun? N-am ce să spun. Suntem foarte supărați. Sunt convins că și jucătorii sunt foarte supărați. 

Acum e foarte greu. CFR Cluj trebuie să meargă mai departe, așa cum au mers și alte echipe din România. Dar nu va fi ușor! Ați văzut ce echipă bună a fost Pyunik. Nu joacă bugetele, contează ce scrie tabela. Iar astăzi tabela spune că am pierdut”, a spus Dan Petrescu, la Digi Sport. 

CFR Cluj - Pyunik Erevan / Sursă foto: Imago Images
CFR Cluj - Pyunik Erevan / Sursă foto: Imago Images
CFR Cluj - Pyunik Erevan / Sursă foto: FacebooK@ CFR Cluj
CFR Cluj - Pyunik Erevan / Sursă foto: FacebooK@ CFR Cluj
CFR Cluj - Pyunik Erevan / Sursă foto: FacebooK@ CFR Cluj
+4 FOTO

Întrebat de grupul de suporteri care i-a cerut demisia la finalul partidei, Dan Petrescu s-a rezumat la a spune: „Fiecare face ce vrea, să strige ce vor ei”. 

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Panduru l-a făcut praf pe Petrescu: „Uite că nu mai merge cu 1-0” + „Să nu mai aud că e bună Pyunik. Nu e bună”

CFR Cluj - Pyunik Erevan 2-2, 3-4 după loviturile de departajare! Ce rușine: campioana României, eliminată după o întâlnire dramatică!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  14 Iulie 2022, 22:33

Dan Petrescu ,chiar nu ești blestemat !? Ai avut mare noroc pana acum cu *** asta de tactica ,pe apărare cu orice echip de nivel inferior etc. Nu o da și tu cu prostiile lui Becali !? Ai jucat la Chelsea ,ai văzut acolo spiritul englez joci cu orice adversar de la egal la egal te iei la lupta cu ei nu stai după un amarat de gol în apărare invocând ( ma repet ca Becali ,divinitatea ) Toată lumea o sa te aplaude dacă 90 min.dati totul pe teren și vorba aceea ; Ai învins continua , Ai pierdut continua !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

J.RADU
J.RADU  •  14 Iulie 2022, 15:55

Eu ca patron nu asi pune nici-o-datà un antrenor fàrà atribute. Pài asta plange si de la ceapa tàiata in bucàtarie ,dar are si aere de lord .'antrenor' Asta chiar pàcàleste fotbalul ca antrenor, la fel ca si gurà -mare Hagi. Tupeu nesimtire si mereu sant altii de vinà cà sant ei mediocrii si echipeele lor joaca ca Avantul Sàcele versus Amàràstii de sus.

lucian_85
lucian_85  •  14 Iulie 2022, 11:41

Dane ți-a lipsit Istvan este? Nasol. Sau poate ți-a lipsit asistentul Avram....

Vezi toate comentariile (59)
Comentează