INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR - LINCOLN

Antrenorul lui Lincoln nu e impresionat de CFR: „Au ajuns de 2-3 ori în careu și au marcat”

CFR Cluj a trecut, 4-1 la general, de Lincoln Red Imps în turul 2 preliminar din Liga Campionilor. După 2-0 în manșa secundă, Mike McElwee, antrenorul campioanei din Gibraltar, a tras concluziile.
CFR Cluj a trecut, 4-1 la general, de Lincoln Red Imps în turul 2 preliminar din Liga Campionilor. După 2-0 în manșa secundă, Mike McElwee, antrenorul campioanei din Gibraltar, a tras concluziile.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2021 22:45 / Actualizat miercuri, 28 iulie 2021 23:10

CFR Cluj a trecut, 4-1 la general, de Lincoln Red Imps în turul 2 preliminar din Liga Campionilor. După 2-0 în manșa secundă pentru „feroviari”, Mike McElwee, antrenorul campioanei din Gibraltar, a tras concluziile.

Toate detaliile despre CFR Cluj - Lincoln Red Imps, AICI!

  • CFR va juca în turul 3 preliminar cu învingătoarea dintre Young Boys Berna (Elveția)

„Cred că diferența a făcut-o calitatea la finalizare. N-am știut să profităm de ocaziile noastre. Am avut și noi șansele noastre, am avut spații. CFR a ajuns de 2-3 ori în careu și a reușit să înscrie. Aici s-a făcut diferența.

Sunt jucători foarte buni la CFR, sunt foarte bine pregătiți, au un antrenor foarte bun. S-au mai calificat în grupele din Champions League, sigur că pot și acum. Cred că pot folosi meciurile cu noi ca niște teste. Vor întâlni echipe mai puternice în viitor. 

Noi suntem puțini dezamăgiți, dar vrem să trecem la nivelul următor în anii care vor urma”, a declarat McElwee la Look Sport+.

Cred că pot mai mult, și eu, și echipa. Putem juca mai bine decât am arătat în acest start de sezon. Trebuie să evoluăm mai bine. Deocamdată suntem în preliminariile Champions, ne concentrăm pe această competiție. Avem o oportunitate bună să mergem mai departe 
Runar Mar Sigurjonsson, mijlocaș CFR Cluj

Ce înseamnă pentru CFR Cluj calificarea în grupele Conference League

CFR e sigură deja de 2.940.000€ odată cu accederea în grupele Conference, dar poate ținti mai sus. Clujenii sunt la o „dublă” de grupele Europa League - calificare răsplătită cu 3,63 mil. euro - și la două de jackpot: peste 15.000.000€ vor intra în conturile clubului dacă CFR va participa în grupele Champions League.

Oricum, calificarea în Conference League oferă campioanei o doză de liniște, întrucât competiția dispune de premii consistente:

  • 500.000 de euro pentru fiecare victorie din grupă
  • 166.000 de euro pentru fiecare rezultat de egalitate din grupă
  • câștigătoarele grupelor vor primi încă 650.000 de euro, iar ocupantele locurilor secunde câte 325.000 de euro
  • 300.000 de euro pentru calificarea în șaisprezecimile de finală
  • 600.000 de euro pentru calificarea în optimile de finală
  • un milion de euro pentru accederea în „sferturi”
  • două milioane de euro pentru fiecare semifinalistă
  • 3 milioane de euro pentru finalistă
  • 5 milioane de euro pentru câștigătoarea competiției

Acestor sume li se va adăuga și un procent din market pool, determinat de valoarea pieței TV din fiecare țară.

Face schimbările Neluțu Varga la CFR Cluj? Dezvăluirile lui Dan Petrescu: „Toată lumea se pricepe la fotbal și la politică!”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Continuă coșmarul pentru Andrei Burcă » Fundașul campioanei s-a reaccidentat și va fi indisponibil la următoarele meciuri

Șumudică aruncă bomba: „Turcii m-au sunat și pentru Sorescu” + Ce spune despre instalarea lui Reghecampf la Craiova

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
sakamoto
sakamoto  •  29 Iulie 2021, 15:07

Daca CFR Cluj din 2-3 ocazii a marcat 2 goluri, inseamna ca sint foarte eficienti. Trebuie sa ne gindim la astmaticii tinarului, talentatului si prefericitul Radoi, care in 4 PATRU meciuri n-au inscris un gol!Sanatate si virtute!

sakamoto
sakamoto  •  29 Iulie 2021, 15:05

Daca CFR Cluj din 2-3 ocazii a marcat 2 goluri, inseamna ca sint foarte eficienti. Trebuie sa ne gindim la astmaticii tinarului, talentatului si prefericitul Radoi, care in 4 PATRU meciuri n-au inscris un gol!Sanatate si virtute!

dona13
dona13  •  29 Iulie 2021, 01:47

Buna ziua. Sa-i explice cineva tovului antrenor al lui Lincoln ca ceea ce spune dumnealui iin titlul articolului se numeste fotbal.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close