INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV 1-0

CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV 1-0 // Ce a remarcat Lucian Goian din tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”: „Spuneau mulți că sunt bătrâni, dar făceau sprinturi în minutul 90!”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 23:18

CFR Cluj a trecut de Maccabi Tel Aviv, scor 1-0, în prima manșă a „dublei” din turul II preliminar al Ligii Campionilor. Lucian Goian, fostul fundaș al „feroviarilor”, a lăudat prestația „veteranilor” Ciprian Deac și Emmanuel Culio.

  • Returul dintre CFR Cluj și Maccabi Tel Aviv e marți, 30 iulie, de la ora 20:00.

„Ce nu mi-a plăcut e că s-au mulțumit cu 1-0. Cred că s-ar fi putut mai mult. CFR, cu un risc minim, putea să forțeze și să încerce un gol 2-0. Puteau! Israelienii nu au arătat foarte multe. În prima repriză mi-a plăcut că au avut un joc ofensiv. Au capacitatea tehnică, dar și cea fizică pentru a se califica.

Spuneau mulți că jucătorii sunt bătrâni, că sunt trecuți. Am văzut meciul din tribune, iar Culio și Deac făceau numai sprinturi în minutul 90. I-au dominat fizic pe cei de la Maccabi astăzi. Deac mi-a plăcut astăzi. La fel și Omrani, care a alergat mult și a avut eficiență maximă la finalizare. Mi-a plăcut și faptul că Burcă s-a integrat foarte repede într-o echipă în care nu e foarte ușor să te integrezi. Se vede că are meciuri în picioare, că are încredere după banderola de căpitan pe care a purtat-o sezonul trecut la Botoșani”, a declarat Lucian Goian

„Mi-aș dori foarte mult ca toate echipele să se califice în grupele cupelor europene”Lucian Goian

Vezi și:

CFR CLUJ - MACCABI TEL-AVIV 1-0 // FOTO » Omrani, din nou erou pentru CFR Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jedela
jedela  •  25 Iulie 2019, 00:38

Doar o luna? Daca te iei dupa toate ineptiile din comentarii astia trebuiesc lasati sa moara de foame. Uneori creaza impresia ca au un campionat intern de ,,cel mai penibil jurnalist,,

mario_rdfe
mario_rdfe  •  25 Iulie 2019, 00:29

In titlu e lucian goian, apoi apare dorin goian ( fost jucator la cfr wow) iar la final din nou lucian goian. Aproape fiecare articol are erori. Noi, userii, controlam un comentariu inainte sa il postam, desi nu e nici o paguba daca il gresim, iar voi ziaristii , care mancati o paine din asta, primiti bani sa scrieti un articol, dar nu v a pasa daca este corect. Asa sefi slabi aveti,nu v a taxeaza deloc ? Eu v a lasam nemancati o luna !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează