INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MACCABI TEL-AVIV 1-0

CFR CLUJ - MACCABI TEL-AVIV 1-0 // Dan Petrescu îl așteaptă pe Butean: „Sper să intre cu Dinamo” + transfer surpriză: „L-am vrut și în China, și în Emirate”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2019 00:00

CFR Cluj a trecut de Maccabi Tel Aviv, scor 1-0, în prima manșă a „dublei” din turul II preliminar al Ligii Campionilor. Dan Petrescu (51 de ani) a dezvăluit stadiul discuțiilor cu Mihai Butean și Lacina Traore.

Vezi AICI desfășurarea partidei

După ce s-a plâns de programul dificil din această perioadă, Dan Petrescu a dezvăluit că niciun jucător din această seară nu va juca în meciul cu Dinamo din week-end. „Bursucul” așteaptă întăriri zilele următoare, recunoscând negocierile avansate cu fundașul lateral Mihai Butean: „Sperăm să definităm transferul lui și să îl pot folosi în meciul cu Dinamo”.

Petrescu nu este la fel de optimist în vederea aducerii ivorianului Lacina Traore: „Am vrut să îl iau și în China, și în Emirate. Nu am reușit. Acum e sub contract, chiar dacă nu a mai jucat de mult timp. Și asta e o problemă! E în urmă cu pregătirea fizică”.

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV 1-0 // Iuliu Mureșan laudă echipa creată de Dan Petrescu: „Nu vor avea probleme nici anul ăsta la titlu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  25 Iulie 2019, 10:44
Postat de Ionut Florin pe 25 Iulie 2019, 09:38

Cand vreodata cfr sau alte echipa o sa faca ce a facut steaua in europa,forts steaua, fcsb,restul ***

Steaua, da. Pe vremea lu Ceașcă. De FC FCSB nu știu ce să zic. În afară de semifinala cu Middlesbrough, nu prea a făcut decât act de prezență, iar în UCL s.a făcut constant de râs și nu a înregistrat decât o victorie. CFR Cluj nu s.a făcut de râs în UCL. Au câștigat pe Olimpico din Roma, au câștigat pe Old Trafford, victorii despre care FC FCSB nu poate decât să viseze. A bătut FeCeSeBe-aua pe Valencia, Ajax, Chelsea sau Lazio. Valencia si Ajax au jucat relaxat după victoriile din tur, iar Chelsea și Lazio știau că vor transa dubla pe teren propriu (ceea ce s.a și întâmplat).

luisharcsa
luisharcsa  •  25 Iulie 2019, 10:39
Postat de faliment_fc_fcsb pe 25 Iulie 2019, 07:12

Să nu uităm că suporterii manelei FC FCSB, echipa fără nume, fără stadion, fără identitate și fără palmares, au rămas tot proști și invidiosi pe CFR Cluj.

Nu esti corect. Au si ei 42 de abonati . Ok,sunt rudele jucatorilor. Dar totusi.

blatistu49
blatistu49  •  25 Iulie 2019, 09:46
Postat de Ionut Florin pe 25 Iulie 2019, 09:38

Cand vreodata cfr sau alte echipa o sa faca ce a facut steaua in europa,forts steaua, fcsb,restul ***

da a fost STEAUA nu clona baaa confuzi de tot marfa

Vezi toate comentariile (20)
Comentează