INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MACCABI TEL-AVIV 1-0

CFR CLUJ - MACCABI TEL-AVIV 1-0 // VIDEO Mario Camora, urare pentru Billel Omrani: „În grupe să dea numai el goluri”

CFR Cluj - Maccabi Tel-Aviv 1-0 // Mario Camora
CFR Cluj - Maccabi Tel-Aviv 1-0 // Mario Camora

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 23:45

Mario Camora (32 de ani) a vorbit la finalul partidei cu Maccabi Tel-Aviv, scor 1-0 în turul II preliminar al Ligii Campionilor.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Billel Omrani (26 de ani), iar căpitanul clujenilor îi urează francezului să o țină din reușită în reușită.

„Echipa a arătat o atitudine foarte bună, la fel cum a făcut și cu Astana. După părerea mea, Maccabi este o echipă mai valoroasă, dar echipa noastră a stat foarte bine în teren și a meritat victoria. Șansele rămân 50-50. Noi trebuie să rămânem concentrați, pentru că numai așa putem să trecem de turul II.

Sper să mai dea Omrani goluri, să dea cât mai multe și dacă ajungem în grupe să dea numai el. Normal că era mai bine să avem o diferență de două goluri. Totul depinde numai de noi acum. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că nu s-a câștigat nimic”, a spus Mario Camora, după meci.

Returul se va juca marți, 30 iulie, de la ora 20:00, în Israel, și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 

Dacă trece de Maccabi, CFR Cluj va juca în turul III cu învingătoarea meciului dintre Kalju (Estonia) și Celtic (Scoția).

 

 

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV 1-0 // Iuliu Mureșan laudă echipa creată de Dan Petrescu: „Nu vor avea probleme nici anul ăsta la titlu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close