INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV

CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV // Acum e sigur: israelienii vin în România fără căpitanul Sheran Yeini!

Sheran Yeini, în stânga, alături de atacantul Jonatan Cohen
Sheran Yeini, în stânga, alături de atacantul Jonatan Cohen

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2019 09:18

Nu mai sunt dubii! Sheran Yeini, 32 de ani, căpitanul lui Maccabi Tel Aviv, cel care s-a accidentat în Supercupa de sâmbătă cu Bnei Yehuda (1-0), nu va face deplasarea la Cluj pentru meciul cu CFR de miercuri.

  • Partida CFR - Maccabi va avea loc miercuri, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și transmis de TV DigiSport și Look Plus.

Vladimir Ivic, tehnicianul lui Maccabi, are bătăi de cap înaintea meciului din turul II al Ligii. A rămas fără căpitanul Sheran Yeini, mijlocaș defensiv fiind scos din circuit în meciul din Supercupă. Acesta nici măcar nu va face deplasarea în România cu staff-ul echipei, urmând să rămână în Israel pentru primirea unui tratament la genunchiul afectat. 

 

Sheran Yeini e un fotbalist polivalent. Jucătorul lui Maccabi, crescut la Academia clubului din Tel Aviv și care a evoluat 13 ani la galben-albaștri (a mai fost la Vitesse doi ani, între 2015 și 2017), a ocupat mai multe posturi de-a lungul timpului: mijlocaș defensiv, fundaș pe ambele benzi, stoper și chiar goalkeeper. A intrat de două ori în poartă la Maccabi când numărul 1 a fost eliminat.

Maccabi Tel Aviv va ajunge azi la Cluj, în jurul orei 12:00. Delegația israeliană va fi însoțită și de 150 de fani.

Vezi și: TRAGERE LA SORȚI CHAMPIONS LEAGUE // CFR Cluj și-a aflat posibila adversara din turul III al Ligii Campionilor » Se poate duela cu Celtic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  23 Iulie 2019, 10:19

Asta era ! Daca da dracu cumva si CFR trece de maccabi, s-a gasit punctul sensibil, avem explicatia: a lipsit ala din teren.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close