INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA //Antrenorul cehilor, despre Nicolae Stanciu: „Mai mult nu poate”

Articol de GSP - Publicat joi, 15 august 2019 09:34

CFR Cluj o va întâlni pe Slavia Praga în play-off-ul Champions League, echipa cehă având în componență doi români, pe Nicolae Stanciu (26 de ani) și pe Alexandru Băluță (25 de ani). 

  • Prima manșă a play-off-ului UCL CFR Cluj - Slavia Praga se joacă marți, 20 august, în Gruia. Returul este programat miercuri, 28 august, la Praga. 
  • Ambele meciuri vor începe la ora 22:00 și vor fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.
  • În cazul în care campioana României este eliminată de formația cehă, clujenii vor accede în grupele Europa League. 

Jindřich Trpišovský, antrenorul Slaviei, a vorbit recent despre Nicolae Stanciu, recunoscând că românul e departe de nivelul său maxim. 

Românul, cumpărat în această vară de la saudiții de la Al-Ahli, a evoluat în patru meciuri în acest start de sezon din Cehia. Românul a debutat cu gol, în victoria cu Teplice, 5-1, însă realizările acestuia au fost apoi unele modeste, fapt recunoscut de antrenorul lui Stanciu:  
 

„Stanciu poate rezista pe teren cel mult 60 de minute. Mai mult nu poate. La începutul reprizei a doua cu Liberec, adversarii s-au urcat peste noi, iar Nico nu mai avea deloc putere - de aceea, pasele şi şuturile sale nu au mai avut precizie”, a declarat Jindřich Trpišovský în presa din Cehia. 

Vezi și: 

Ne așteaptă o „dublă” de foc » Totul despre Slavia Praga, singura echipă care mai stă în calea lui CFR în drumul spre grupele Champions League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
zizu
zizu  •  15 August 2019, 14:52

Prodanca știe?

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  15 August 2019, 14:13

Cine dracului spune ca asta este un fotbalist? Si mai presus de asta cine crede ca asta este un fotbalist? He-He-He!

burgman
burgman  •  15 August 2019, 13:02

Este absolut normal. Tot ce a trecut în ultimii ani prin *** fcsb ist sunt complet ratați.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează