INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 0-1 // Billel Omrani, vedetă în L'Equipe: „Nătângul, speranța eșuată, a crescut bine”

Articol de - Publicat marti, 20 august 2019 20:36

Billel Omrani (26 de ani) este subiectul unei pagini în L'Equipe, „speranța eșuată la Marseille și exilată în România în 2016 ajungând un respectabil golgeter la CFR și aspirant la grupele Ligii”.

„Dubla” reușită la Glasgow contra lui Celtic l-a readus pe Bilel Omrani în atenția presei franceze. Sub titlul „Nătângul a crescut bine”, L'Equipe i-a dedicat azi o pagină, în avancronica jocurilor din play-off-ul Ligii Campionilor, punctând metamorfoza atacantului de 26 de ani: „Speranța eșuată la Marseille și pierdută de drum, după 400 de goluri marcate în tinerețe, apoi exilată la Cluj în 2016, a descoperit România și a devenit un respectabil golgeter la CFR și un aspirant la grupele Ligii”.

„Caută perfecțiunea”

Francezul a explicat cum l-a schimbat Dan Petrescu, dându-i o încredere formidabilă: „Antrenorul caută perfecțiunea și te tachinează până dai tot ce ai mai bun. Vorbim în engleză și în română, el mă apreciază, mă pune să joc vârf, al doilea atacant sau extremă în 4-3-3. Și îmi cere să intru în dueluri, să îmi asum riscuri, să anticipez mingea a doua, în spatele atacantului de careu. Așa am marcat deseori la CFR pe contraatac. Am fost și cel mai bun pasator al echipei în sezonul trecut”.

„O țară respectabilă”  

Jurnalul citat mai scrie că Bilel „trăiește cea mai frumoasă viață «într-o țară respectabilă, contrar tuturor prejudecăților pe care le aveam când am venit», dar preferă să-și petreacă timpul liber în apartament decât pe vechile străzi ale orașului”. Și că nu vrea să-și amintească de perioada OM: „N-am fost cel mai serios”. Totuși, îi urmărește evoluțiile: "Înainte de meciul cu Hermannstadt, m-am uitat în vestiar la partida lor cu Reims pe iPad. Antrenorul nu mă grăbea să ies la încălzire”.

6 goluri și un assistare Omrani în 6 jocuri din preliminariile Ligii. A marcat 8 goluri în acest sezon la CFR

10 meciuria prins Omrani în două stagiuni la Marseille, reușind doar un gol și o pasă decisivă

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA // Încep emoțiile! 3 detalii interesante remarcate de reporterul GSP aflat la Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
clacristi
clacristi  •  21 August 2019, 17:55
Postat de andyandrei2015 pe 21 August 2019, 00:09

Sa văzut valoarea în seara asta pacat mare sa execuți asa un 11m,de ras, rămâne la CFR nu mai pleacă, însă la 1 1 aveau șanse clujenii, asa va fi f greu

Nu contează prea tare, ideia este ca trebuie sa înscrie obligatoriu acolo, chiar de transforma și aceel 11 m, tot trebuie sa înscrie.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 August 2019, 00:09

Sa văzut valoarea în seara asta pacat mare sa execuți asa un 11m,de ras, rămâne la CFR nu mai pleacă, însă la 1 1 aveau șanse clujenii, asa va fi f greu

652056828258442
Serban Pirvulescu  •  20 August 2019, 21:57

Mă Scorpie, ție nu-ți este rușine să minți în halul ăsta ? Titlul din L'Equipe este "Billel Omrani, l'ancien espoir dechu de L'OM qui s'est impose au CFR Cluj" ! Nici în titlu, nici în cuprinsul articolului, nu există cuvântul idiot (nătâng în franceză) ! Chiar nu-ți este rușine să jignești omul în halul ăsta ? Nesimțitule !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close