INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA // FOTO VAR a venit în România! Primele imagini cu sistemul ultramodern instalat la Cluj pentru CFR - Slavia Praga

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 21:44

Meciul tur dintre CFR Cluj și Slavia Praga, contând pentru play-off-ul Champions League, va fi arbitrat de către turcul Cuneyt Cakir (42 de ani) și va fi primul cu VAR din istoria unui club din România. 

  • Prima manșă a play-off-ului UCL CFR Cluj - Slavia Praga se joacă marți, 20 august, în Gruia. Returul este programat miercuri, 28 august, la Praga.
  • Ambele meciuri vor începe la ora 22:00 și vor fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.
  • În cazul în care campioana României este eliminată de formația cehă, clujenii vor accede în grupele Europa League.

Cakir va fi ajutat de asistenții Bahattin Duran și Tarik Ongun, ambii din Turcia, în timp ce Huseyin Gocek va fi al patrulea oficial. 

+1 FOTO

Cakir are o experiență vastă în Champions League. A arbitrat finala Barcelona - Juventus 3-1 din 2015, contabilizând un total de 51 de meciuri conduse în cea mai importantă competiție europeană. 

Partida va consemna primul meci din istoria unui club din România care beneficiază de arbitraj video, cerință necesară pentru meciurile din play-off-ul Champions League. Arbitru video pentru această partidă va fi Mete Kalkavan, în timp ce Ali Palabiyik va fi arbitru asistent video. 

Vezi și: 

EXCLUSIV Alex Chipciu, fostul adversar al Slaviei, dezvăluie toate secretele cehilor: 6 sfaturi pentru Dan Petrescu + cele două mari pericole

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!



AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
1741476072741545
Iulian Vlaga  •  20 August 2019, 04:03

Ura față de valoarea meseriei de ziarist le întunecă judecata

501106730652353
Adrian Vitelar  •  20 August 2019, 00:20
Postat de cneius pe 19 August 2019, 17:48

Si camerele pt VAR de unde ? Le aduce UEFA sau CFR Cluj inchiriaza de undeva ?

le inchiriaza de la un lukoil din floresti

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  19 August 2019, 20:26

Ne-am cam dezumflat si cu mult trambitatul VAR, la europenele de tineret!Unde am constatat-pe pielea noastra- tot arbitrul de centru ramane jupanul-care daca nu vrea sa solicite VAR nu ai ce-i face(cazul arbitrului bulgar la meciul nostru cu Franta-la faultul in careu asupra lui Cicaldau-sau al arbitrului israelian la meciul nostru cu Germania- la presupusul fault in careu al lui Ianis Hagi)!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează