INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - BAYERN MUNCHEN, AZI, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

CFR este formaţia cu cea mai slabă posesie dintre toate participantele în faza grupelor UCL!

Articol de - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2010 00:00

CFR este formaţia cu cea mai slabă posesie dintre toate participantele în faza grupelor UCL.

Campioana Romîniei a înregistrat în cele 3 partide jucate în sezonul actual din UCL o medie de doar 36%, cu 3% sub procentul realizat de Rangers (4 jocuri), echipa clasată pe penultima poziţie într-un clasament condus de Barcelona cu 69%.

Adversarii din grupă sînt net superiori clujenilor, astfel, nemţii de la Bayern au contabilizat o medie de 66%, în timp ce Bassel a stăpînit jocul într-un procent de 50%, iar Roma de 46%.

Cel mai bine au stat ardelenii în jocul de la Roma, acolo unde raportul la acest capitol a fost 60-40 pentru italieni, în rest, cu elveţienii, ceferiştii au controlat mingea 36%, iar la  München doar 32%.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dordor
dordor  •  03 Noiembrie 2010, 19:38

ia vedeti ca a iesit bianca lui bote la plimbare cu bicicleta si gigi s-a intilnit cu cristea ! sau ceva asemanator ... da' merita stirea !

doktor_cnf
doktor_cnf  •  03 Noiembrie 2010, 18:56

CFR-ul joaca peste 2 ore jumate iar primul articol de pe site este despre meciul stelei de maine...Bravo gsp...tineti-o tot asa...presa de cantitate...

stefan888
stefan888  •  03 Noiembrie 2010, 17:27

ei cu posesia noi cu golurile , oricum singura echipa in ucl care nu sa facut de ras , cfr si urziceni

Vezi toate comentariile (3)
Comentează