INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - AJAX 4-4

Chelsea - Ajax 4-4 // Situația lui Răzvan Marin se agravează » Antrenorul a renunțat la o înlocuire și l-a trimis degeaba la încălzire

Articol de - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 12:11

Nici marți nu a debutat Răzvan Marin (23 de ani, mijlocaș central) la Ajax în grupele Champions League, când olandezii au remizat, scor 4-4, cu Chelsea. A patra oară la rând când e rezervă nefolosită!

La Londra, i s-a întâmplat aproape același lucru ca și în meciul cu PSV Eindhoven. Atunci, după ce Blind se accidentase și ieșise la marginea terenului, „tricolorul" a fost chemat de la încălzire, și-a dat jos treningul, primise ultimele sfaturi de la antrenor și era gata să intre pe teren.

Dar, în cele din urmă, Blind l-a anunțat pe Ten Hag că poate continua. Și Marin nu a mai jucat deloc. Acum, Răzvan era din nou lângă antrenor, când Ajax conducea cu 4-2. Dar eliminările succesive ale lui Blind și Veltman l-au făcut pe tehnicianul olandez să-și schimbe planul. 

I-a introdus, simultan, pe stoperii Schuurs și Álvarez, în minutul 72. Surprinzător, Ten Hag a preferat să renunțe la cea de-a treia înlocuire. 

Ajax avea patru goluri din două șuturi pe poartă 

La un moment dat, era ceva straniu pe „Stamford Bridge". Ajax conducea cu 3-1, dar avea doar un singur șut pe poartă. Pentru că, în cazurile lui Abraham și Kepa, fuseseră autogoluri. Van de Beek a făcut 4-1, patru goluri cu două mingi cadrate. Olandezii au încheiat cu cinci șuturi drept la țintă, dar nu au mai înscris. 

VEZI ȘI:

BARCELONA - SLAVIA PRAGA // VIDEO Barcelona, criticată extrem de dur după prestația cu Slavia: „Parcă e o echipă în criză! Și-a pierdut carisma și se așteaptă totul de la Messi” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
pma77
pma77  •  06 Noiembrie 2019, 17:05

Ajax este o manusa prea mare pentru Razvan,i se potrivea mai bine campionatul belgian la o echipa mai modesta pentru valoarea lui.

21lva
21lva  •  06 Noiembrie 2019, 14:54

*** lovește din nou. Eu nu înțeleg cum supraviețuiește băiatul ăsta de atâta timp acolo. Chiar nu îl vede nimeni?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  06 Noiembrie 2019, 14:39
Postat de vladutz13 pe 06 Noiembrie 2019, 14:27

Nu vad agravarea, in ambele meciuri a vrut sa-l bage pe teren, nu a iesit complet din echipa

Parca nu stii, "articolul" trebuie sa sune cit mai apocaliptic posibil!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează