INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - BAYERN

CHELSEA - BAYERN // Demolatorul Serge Gnabry. Revine autorul pokerului cu Spurs!

Articol de - Publicat luni, 24 februarie 2020 11:13

CHELSEA - BAYERN // Serge Gnabry (24 de ani), fostul elev al lui Arsene Wenger la Arsenal, e iar în formă maximă şi ameninţă: „E mereu cool să mă întorc şi să joc contra echipelor londoneze. Am mulţi prieteni ce vor veni să mă vadă".

  • Chelsea și Bayern se întâlnesc marți, 25 februarie, de la ora 22:00, în turul optimilor de finală din Champions League. Partida poate fi urmărită în format liveSCORE pe GSP.RO.

Bayern a învins-o cu mari emoţii pe codaşa Paderborn, păstrându-şi şefia Bundesligii, şi, dincolo de golurile lui Lewandowski, se bazează mult pe forma lui Serge Gnabry.

CHELSEA - BAYERN // Serge Gnabry revine în Londra

Extrema lansată la Arsenal între 2011 şi 2014 cu Wenger pe bancă le-a lăsat amintiri traumatizante fanilor londonezi. Pe 1 octombrie, în grupe, a reuşit un poker magnific în 25 de minute împotriva lui Tottenham (7-2). 

„Este mereu cool să mă întorc şi să joc contra echipelor londoneze. Am o mulţime de prieteni care vor veni cu plăcere să mă vadă, pentru că trecutul meu la Arsenal a însemnat ceva cu adevărat foarte special", a mărturisit germanul de 24 de ani, în tabloidul Bild.

Serge Gnabry, notă maximă în două jocuri!

Gnabry şi-a lăsat în urmă problemele cu tendonul lui Achile şi acum se simte pregătit pentru ultima parte a sezonului. „În ultimele două meciuri a fost extraordinar, şi-a etalat din nou calităţile. Două goluri cu FC Koln, încă unul şi două assisturi cu Paderborn.

De fiecare dată, clasă mondială. Nota 1. Suporterii «tunarilor» nu se vor supăra deloc dacă va repeta performanţa din toamnă", îl laudă acelaşi ziar. „Am evoluat de câteva ori pe Stamford Bridge, unde publicul creează o atmosferă grozavă. Va fi un meci bun şi abia aştept să revin".

15 golurişi 10 pase decisive are Gnabry în acest sezon pentru Bayern. În Ligă, a marcat de patru ori şi a dat un assist în actuala ediţie, contra lui Spurs

CITEȘTE ȘI:

NAPOLI - BARCELONA // Isterie la Napoli pentru venirea lui Lionel Messi: „Scriem istoria fotbalului!” + măsuri severe de precauţie din cauza epidemiei de coronavirus

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează