INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - BEȘIKTAȘ 2-3

Chiricheș a fost părtaș la catastrofa cu Beșiktaș, 2-3: ”Pierdut în muzeul figurilor de ceară”

Chiricheș n-are nicio șansă să-l ajungă pe Aboubakar, autorul unei
Chiricheș n-are nicio șansă să-l ajungă pe Aboubakar, autorul unei "duble" pe San Paolo

Articol de - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 00:00

Debutant în Ligă, Chiricheș a fost părtaș la catastrofa defensivă a lui Napoli. Complice la primul gol, nu s-a putut ține după Aboubakar la al doilea, fiind criticat de presă și de fani.

Chiricheș n-a putut opri căderea liberă în care Napoli a intrat după accidentările lui Albiol și Milik. A treia înfrângere consecutivă, 2-3 cu Beșiktaș, l-a avut martor în iarbă și pe stoperul român. La primul meci ca titular în acest sezon și debutul în Ligă, Vlad a fost complice la două dintre goluri.

"Chiricheș a lăsat să treacă inexplicabil mingea centrată de Quaresma, iar Maggio l-a scăpat din marcaj pe Adriano, la deschiderea scorului. Românul s-a trezit în muzeul figurilor de ceară, fără ajutor în centru și în dreapta, sfârșind prin a fi copleșit ", a scris Corriere dello Sport, ce i-a dat 5.

La faza de 1-2, măcar are alibiul pasei groaznice date înapoi de Jorginho. Dar lipsa meciurilor în picioare l-a penalizat (abia s-a refăcut după operația de menisc): cum să-l prindă pe Aboubakar?

"Nu a oferit mare siguranță, iar lansările sale au fost imprecise. Se vede că Albiol și Maksimovici sunt de cu totul altă calitate față de fundașul român", a punctat critic și jurnalul local Il Mattino.

"În realitate, capul lui Chiricheș e o reproducere în miniatură a stadionului San Paolo. Există atât terenul, cât și șanțul din jurul său"
Un fan comentând pe forumul ziarului Il Mattino

18șuturi și 17 cornere a avut Napoli, care a ratat și un penalty (Insigne). Beșiktaș a dat 3 goluri din 4 șuturi cadrate

1eșec pe "San Paolo" a înregistrat Napoli în istoria Ligii Campionilor, cel cu Beșiktaș de miercuri

3meciuri a jucat Chiricheș contra lui Beșiktaș. Nici în primele două, la Tottenham, n-a câștigat. A scos doar un egal, la Londra, acum 2 ani, în grupele EL

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează