INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA G / INTER - EINDHOVEN 2-0

Chivu, eliminat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2007 00:00

Romanul n-a jucat decit 65 de minute la Inter, fiind dat afara pentru doua "galbene". Vesti amestecate in ceea ce-l priveste pe Cristi Chivu. Partea buna e ca, desi nerefacut in urma luxatiei suferite la umarul sting in "amicalul" cu Germania, "tricolorul"  a fost titular aseara in defensiva Interului, 2-0 cu Eindhoven, si, mai important, a parasit terenul nevatamat.

Partea proasta e ca n-a iesit dupa fluierul final, ci mult mai devreme. si nu inlocuit de antrenorul Roberto Mancini, ci eliminat de arbitrul Kyros Vassaras. Pentru doua "galbene".

Pe cel dintii, "tricolorul" l-a incasat in prima repriza, in urma unui atac intirziat la adversarul sau direct, Lazovici. Iar pe celalalt in minutul 65, pentru o interventie incorecta la australianul Culina.
"Vassaras l-a dat afara pe Chivu pentru doua faulturi in tot meciul, in timp ce Perez, de pilda, n-a patit nimic, desi l-a tavalit bine de tot pe Figo", a constatat site-ul Kataweb in cronica on-line a partidei.

Pedepsiti?
Chivu n-a fost singurul eliminat de la Inter. La final, coechipierul sau, Suazo, a vazut "rosu" direct, pentru o presupusa lovire a lui Salcido. In realitate, cei doi s-au impuns reciproc, dar arbitrul nu l-a vazut decit pe atacantul hondurian. "Se pare ca dupa scandalul de la Valencia, din sezonul trecut, arbitrilor li s-a cerut sa nu tolereze absolut nimic Interului", a comentat site-ul Kataweb severitatea "centralului" Vassaras la adresa nerazzurilor.    



STUTTGART - BARCELONA

Marica, o jumatate de ceas
Dupa ultimele evolutii mai impiedicate la Stuttgart, Marica a fost lasat inca o data pe banca de rezerve. Impotriva Barcelonei, campioana Germaniei a inceput cu perechea Gomez-Cacau, dar la 0-1, dupa golul norocos al lui Puyol, antrenorul Armin Veh a apelat si la internationalul nostru. Era minutul 63, insa Marica n-a putut sa aduca plusul sperat de fanii nemti. Mai mult, cu golul lui Messi, Barcelona a cistigat cu 2-0

DINAMO KIEV - SPORTING
Ghioane, o repriza si ceva
Ghioane a fost titular la Dinamo Kiev, dar acest lucru nu prea i-a ajutat pe cei de la Dinamo Kiev, caci in minutul 14 Tonel a deschis scorul dupa un corner. Pina la pauza s-a facut 1-2, dar mai intii a egalat Dinamo prin Vasciuk, pentru ca Sporting sa preia din nou conducerea prin Polga. Ghioane a iesit in minutul 56, cu gazdele fortind egalarea. Pe care n-au obtinut-o, portughezii dovedind mai multa maturitate.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează