INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO - BAYERN, 21:45, DOLCE 1, PRO TV, GSP.RO

Ciocnirea ”cazematelor” » Atletico şi Bayern au cele mai bune apărări în campionatele lor. Azi se duelează pentru un loc în finala Ligii

Catalanul Iniesta știe din experiența pe propria-i piele cum e în
Catalanul Iniesta știe din experiența pe propria-i piele cum e în "cleștele" lui Atleti

Articol de - Publicat miercuri, 27 aprilie 2016 00:00

Atletico și Bayern au cele mai bune apărări din campionatele premium ale Europei. Dar în Champions, spaniolii excelează.

Pep Guardiola va încerca să pună diseară bazele primei sale prezențe într-o finală de Ligă cu Bayern. A ratat deja două oportunități, împotriva Realului și a Barcelonei, iar acum îl așteaptă o nouă provocare spaniolă: Atletico.

Probabil, cea mai dură. La propriu! Madrilenii sunt recunscuți pentru stilul lor contondent și ermetic, iar mijlocașul Saul Niguez i-a avertizat pe bavarezi: "Pentru noi, fiecare minge în joc e un război".

Atleti, 16 goluri primite în 35 de etape, are cea mai bună defensivă din primele 5 campionate ale Europei, dar nici bavarezii nu sunt mai prejos: 14 goluri încasate în 31 de runde de Bundesliga.  

Se anunță, așadar, o ciocnire între două cazemate! Oarecum surprinzător, ținând cont de fragilitatea bavarezilor în Ligă, 9 goluri primite, față de 5 ale madrilenilor, dar de așteptat. Bisăptămânalul Kicker a aflat că Guardiola vrea să-l surprindă pe Simeone cu propriile-i arme.

Revine Boateng?!

Dacă apărarea bavarezilor n-a strălucit în Ligă e și din cauza numeroaselor accidentări. Alaba, Boateng, Badstuber și Javi Martinez i-au lipsit lui Guardiola în multe rânduri, ceea ce în competiția numărul unu a Europei e mai greu de compensat decât în campionat. Între timp, Alaba și Martinez s-au întors pe teren, iar surpriza lui Pep pentru diseară ar putea fi Boateng!

"Fotbalul e pentru oameni vicleni. Iar noi utilizăm inclusiv viclenia"
Saul Niguez, mijlocaș Atletico

0,451goluri pe meci a încasat Bayern în campionat. Atletico, 0,457. Cele mai bune cote din primele 5 ligi ale Europei

2goluri a primit Atletico pe Calderon în ultimele 12 meciuri jucate în Ligă

3victorii în 3 meciuri a bifat Bayern cu Mark Clattenburg la centru. Atletico, 3 victorii, 2 remize, un eșec

atletico bayern

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
microbistul_2014
microbistul_2014  •  27 Aprilie 2016, 17:20

Se anunta un meci cu putine goluri inscrise, poate tot un 0-0 ca ieri sau o victorie la limita a vreuneia dintre echipe.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează