INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GEST

Marica a decis să se implice și i-a transmis un mesaj lui Șovre: „Ne-a dat o lecție importantă. Chiar așa «cerșind un autograf»"

Ciprian Marica. Sursă foto: Facebook
Ciprian Marica. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021 16:15 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 16:39

Fostul internațional Ciprian Marica (35 de ani) îl laudă pe asistentul Octavian Șovre și anunță public că vrea să se implice în cauzele umanitare susținute de tușier. 

Criticat de mai multe voci după gestul de la finalul meciului Manchester City - Borussia Dortmund 2-1, când i-a cerut autograful superstarului Erling Haaland, Octavian Șovre e apărat de Ciprian Marica, care a anunțat că el și Daniel Niculae vor dona câte un tricou pentru fundația pe care Șovre o susține. 

  • CONTEXT: - Gazeta a dezvăluit ieri, în exclusivitate, că gestul inedit al lui Octavian Șovre, de a-l aștepta pe culoar pe starul Borussiei Dortmund și a-i solicita o semnătură pe ambele cartonașe, are o explicație emoționantă: asistentul român strânge suveniruri de la fotbaliști de top pentru a le dona unui centru pentru terapia adulților care suferă de autism grav din județul său

Ciprian Marica: „Octavian Șovre ne-a dat o lecție importantă”

Nu am telefonul lui Octavian Sovre, nu ne-am întâlnit vreodată în particular. Drept pentru care scriu aici, sigur ma va contacta cineva implicat. Nu vreau să-l felicit, nici să-l cert. Vreau doar să-i mulțumesc că ne-a dat o lecție importantă! Chiar așa "cerșind un autograf". 

Cât am jucat, nu prea am pus preț pe tricouri. Am făcut schimb cu adversarii și le-am oferit celor care mi le-au cerut. Dar la diversele acțiuni la care am participat în ultima vreme, am mai păstrat unele, pentru altele am licitat. Voi oferi două dintre cele mai dragi lui Octavian Sovre și fundației SOS Autism pentru care el și colegii lui donează suveniruri.

 Unul este al meu de la "Centenarul fotbalului românesc", iar celălalt este al lui Daniel Niculae, cu autografele tuturor participanților, tricou câștigat de mine la licitația caritabilă de după eveniment. Sper din suflet sa va fie de folos! Și ii rog pe toți colegii mei din sport sa doneze măcar o amintire cu care sa insenineze ziua, poate chiar viata unui semen care are nevoie. - Ciprian Marica, fost internațional

VIDEO Adrian Porumboiu despre gestul lui Șovre: „E foarte bine că se practică asta, dar nu trebuie să o faci public”

Citește și alte știri de actualitate: 

Octavian Șovre a vorbit în premieră despre autografele cerute lui Haaland: „N-am vrut să apară public” + „Messi m-a ascultat”

FOTO EXCLUSIV Pentru ele a alergat Șovre » Cum arată cartonașele semnate de Haaland care vor fi scoase la licitație

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  08 Aprilie 2021, 17:09

Marica vrea si el sa scoata la licitatie ''prosopul'' stiti voi care ;))

amicu
amicu  •  08 Aprilie 2021, 16:51

felicitari! o sa vedeti ca o sa se alature mai multi, poate chiar de la echipe importante din Europa. Rusine celor care l-au criticat!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează