INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO ZAGREB - REAL MADRID 0-1

Cît de narcisist poate ajunge Cristiano Ronaldo? "Lumea mă huiduie că sînt frumos şi bogat"

Cît de narcisist poate ajunge Cristiano Ronaldo?
Cît de narcisist poate ajunge Cristiano Ronaldo? "Lumea mă huiduie că sînt frumos şi bogat"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 septembrie 2011 10:00

Cristiano Ronaldo îi lasă din nou mască pe fani după ce a dat un răspuns incredibil la întrebarea pusă de un jurnalist la conferinţa de presă ce a precedat meciul de la Zagreb, cîştigat de Real Madrid cu 1-0, în primul meci al grupelor Ligii Campionilor.

Întrebat de ce crede că a fost huiduit de fanii croaţi, Ronaldo a şocat din nou: "Pentru că sînt frumos, bogat şi un jucător mare, pentru că mă invidiază. Nu am altă explicaţie".

VEZI VIDEO TOATE GOLURILE ÎNSCRISE ÎN GRUPELE NOULUI SEZON AL LIGII CAMPIONILOR

Superstarul portughez a continuat să fie arogant şi a declarat că nu ştie cine este Mario Gotze, vedeta campioanei Germaniei, Borussia Dortmund. Prin atitudinea sa, jucătorul Realului şi-a atras cu siguranţă antipatia a milioane de fani germani cărora le-a jignit unul dintre simboluri.

În vîrstă de 26 de ani, Ronaldo a înscris 5 goluri în tot atîtea partide disputate pentru echipa din Madrid sezonul acesta. Fostului jucător descoperit de Ladislau Boloni îi expiră contractul cu gruparea "galacticilor" în 2015.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
champions
champions  •  17 Septembrie 2011, 23:53

INVIDIA FRATILOR!!!! E CEVA NORMAL !!!RONALDO ESTE PESTE MESSI LA TOATE CAPITOLELE FIZIC VITEZA JOC AERIAN ABSOLUT TOT,MESSI ESTE AJUTAT DE COECHIPIERI CA DACA NU AR FI 0 ASOLUT(nationala argentinei)RONALDO FACE TOTI BANII SI E CEL MAI BUN TRAGE ECHIPA DUPA EL ::ASTA INSEAMNA CEL MAI BUN!!! nu messi piticu ce baga mingea in poarta ajutat de altii :))))))

champions
champions  •  17 Septembrie 2011, 23:44
Postat de 1947fcsb pe 15 Septembrie 2011, 11:51

Jucatorul asta a incetat sa mai joace de vreo 3 ani de cand a plecat de la Manchester + ultimul an acolo dar din pacate din cauza marketingului trebuie sa auzim de el zilnic si deja este putin frustrant. Nu mai arata absolut nimic, nu a mai castigat absolut nimic in 3 ani in afara de o Gheata de Aur care au luat-o foarte multi jucatori si nimeni nu face atata scandal. Din cauza banilor jucatori ca Xavi, Iniesta, Di Maria, Ozil, Benzema, Robben, Sneijder, Rooney, Kun, si altii nu sunt deloc bagati in seama, in schimb auzim zilnic de asta...

Bai Tarane daca cumva ai uitat RONALDO a fost peste MESSI CU MORCOVUL IN CUR al tau anul trecut asa ca LINISTE ..RONALDO E O MASINA DE GOLURI nu Messi ajutat de altii :)))) hahahahahhaa

andr33y1986
andr33y1986  •  15 Septembrie 2011, 22:09
Postat de hamzter666 pe 15 Septembrie 2011, 18:34

://ro2010.wordpress.com/2010/07/09/is-cristiano-ronaldo-gay-we-got-the-pictures/

pai la copii si oameni cu creier mic tine:) pacat ca nu ai avzut pozele anti barca cand messi e comparat cu o maimuta:))inseamna ca si messi e maimuta:))porcarii pt cei ca tine

Vezi toate comentariile (26)
Comentează