INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - PARTIZAN

Cojocaru nu se teme de Valeri Bojinov: "Fotbalul e același și dacă-l joacă Aguero"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iulie 2015 16:05

Portarul Stelei, Valentin Cojocaru, nu e speriat de forța celor de la Partizan, deși e impresionat de dăruința pe care sîrbii o arată la fiecare meci. 

"Știm că sînt o nație de luptători, de războinici, care dau totul pe teren. Dar noi am lucrat bine la antrenamente, nu o să fim suprinși de ei și ne așteptăm la un joc bun al nostru. Declarațiile lor ne avantajează, pentru că pot veni aici mai încrezători, mai relaxați, iar noi putem profita de asta", a spus Cojocaru.

Portarul nu se teme nici de atacantul bulgar Valeri Bojinov, fotbalist care înainte de Partizan a jucat în campionatele Italiei, Angliei și Portugaliei. "Nu mă tem de niciun jucător, fotbalul este același chiar dacă îl joacă Bojinov sau Aguero de la Manchester City. Noi trebuie să ne facem datoria și să dăm ce e mai bun din noi", a explicat Valentin Cojocaru.

Steaua întîlnește miercuri, de la ora 21:30, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO pe Partizan Belgrad, în turul 3 preliminar al UEFA Champions League. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
florin_teodor
florin_teodor  •  29 Iulie 2015, 12:33

stai linistit ca de la aguero ti-ai lua o caruta de goluri, am vazut ce valoare ai., neymar , messi, ronaldo , vad ca nu te sperie , BUNULE !

legoolas
legoolas  •  29 Iulie 2015, 00:26
Postat de ataraxia pe 28 Iulie 2015, 22:56

a jucat la city si bojinov, stai jos. 4. deci, tot aguerro iese in minus, ca el nu a jucat la partizan.

Cand City era o epava, ramane sa-l comparam pe Bojinov asta cu Berbatov ca si el a jucat in Anglia si a jucat la MU.

ataraxia
ataraxia  •  28 Iulie 2015, 22:56
Postat de legoolas pe 28 Iulie 2015, 22:52

Fotbalul e acelasi si daca il joaca Bojinov si daca il joaga Aguero.. Pai bine si de ce nu joaca Bojinov la City si Aguero la Partizan?

a jucat la city si bojinov, stai jos. 4. deci, tot aguerro iese in minus, ca el nu a jucat la partizan.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează