INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR - MALMO 0-1

Conducerea CFR-ului șocată după dezastrul cu Malmo: "Nu i-am văzut niciodată pe jucători așa"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2018 22:07

Directorul sportiv de la CFR, Bogdan Mara, a fost surprins de evoluția catastrofală a echipei sale din meciul cu Malmo, din prima manșă a turului 2 preliminar din UEFA Champions League, scor 0-1. 

"Am fost fără vlagă, speriaţi, nu ştiu de ce jucătorii au fost copleşiţi de miza acestui meci. Trebuia să ne luptăm, nu înţeleg ce s-a întâmplat mai ales că avem jucători cu experienţă.

Au fost multe greşeli, nu am cuvinte să vă explic ce s-a întâmplat. Am avut mare încredere înainte de meci, dar am jucat aşa cum am făcut-o.

Cred că e cel mai slab meci de când suntem noi aici. Nu am cuvinte, nu i-am văzut pe jucători aşa timoraţi niciodată", a spus Mara la TV Digi Sport.

Citește și: VIDEO + FOTO Campioană fără cap » Cu un joc haotic, CFR pierde turul cu Malmo, 0-1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
440614806437487
Iosif Tarcea  •  25 Iulie 2018, 17:12

In perioada Petrescu, echipa parcà manca jar. ..acum, hrana pt caini si pisici. ..haide dn Iordanescu, fa un foc de tabara!!!Poate alimenteaza si generalul focul cu ceva. ..

1819121944979915
Costel Preoteasa  •  25 Iulie 2018, 14:32

Trebuia sa stiti ma-i demult ca numai in acest campionat din RO sunteti buni ca nu are echipe de fotbal numai umbre cum iesiti afara sunteti ciuca batai ! Valabil pt toate zise echipe RO !

bazileon
bazileon  •  25 Iulie 2018, 14:32
Postat de Andrei Kolozsi pe 25 Iulie 2018, 11:58

inspiri mila cu scenarita ta de doi bani. Pacat ca nu este o lege prin care cei care insulta si calomniaza sa fie aspru sanctionati iar cei ca tine sa nu mai poata elucubra in voie . Anton izmana ce esti !

Tu esti un Kolos de opacitate: stie toata lunea cum a castigat CFR titlurile, la fel de indreptatit ca si mizeriile de Galati si Urziceni. Lasa-ne cu balivernele. Da, CFR nu avea echipa rea, dar juca 8-10 meciuri pe an pe bune, asa se explica succesele internationale incontestabile; dar de aici si pana la 4 campionate la o echipa ce si-a petrecut primul secol precumpanitor in B si C e mare distanta.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează