INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL

Conflict politic? Salah amenință că pleacă dacă vine Dabour!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 27 decembrie 2018 12:31

Golgeterul egiptean al lui Liverpool, Salah, nu acceptă să aibă colegi israelieni, iar Jerusalem Post susține că transferul atacantului arab cu cetățenie israeliană de la Salzburg ca înlocuitor al lui Firmino ar fi incompatibil cu rămânerea lui Salah.

Nu este liniște la Liverpool nici când s-a desprins pe primul loc de Boxing Day, la șase puncte de Tottenham. Și chiar de la Salah, gol și assist în victoria netă cu Newcastle (4-0), a pornit scandalul. Egipteanul amenință cu plecarea de pe "Anfield Road" dacă Klopp își dă acceptul pentru venirea lui Moanes Dabour, atacantul lui Salzburg, văzut ca un înlocuitor al lui Firmino.

Potrivit Jerusalem Post, golgeterul "cormoranilor" nu-i suportă pe israelieni, astfel că transferul jucătorului arab de 26 de ani ar fi incompatibil cu permanența la liderul din Premier!

I-a persiflat pe cei de la Maccabi Tel Aviv

Salah are și antecedente clare. În 2014, când evolua pentru FC Basel, a refuzat să dea mâna cu jucătorii lui Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor. La tur, el a preferat să-și lege șireturile fix în acel moment, iar la retur a ales să-și țină pumnul în aer, în loc să facă salutul oficial, atrăgându-și critici dure.

Egiptul a participat, alături de Iordania și Siria, în Războiul de 6 zile din 1967 cu Israel, care a câștigat, cucerind Fâșia Gaza, Peninsula Sinai, Platoul Golan și Cisiordania. Relațiile dintre cele două țări s-au reluat după revolta din Egipt din 2013.

Suspendat două etape?

Și fanii englezi au motive să-l acuze însă pentru comportamentul lipsit de fair-play din teren. Salah a simulat un fault în careu, obținând lovitura de la 11 metri din minutul 47, și acum va fi anchetat de federația engleză.

Plonjonul cu care l-a păcălit pe arbitrul Graham Scott îi poate aduce o suspendare de două etape, conform regulamentului din Premier/ Adică e în mare pericol să rateze duelurile cu Arsenal și cu Manchester City.

12 goluri în cele 19 meciuri ale turului din Premier a reușit Salah la Liverpool. Egipteanul este la egalitate cu Kane și la un gol în spatele liderului Aubameyang

55 de goluri și 21 de pase decisive are Dabour în 110 partide jucate pentru RB Salzburg. Israelianul e cotat acum la 15 milioane de euro de transfermarkt.de

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
taunul.
taunul.  •  27 Decembrie 2018, 17:25

Ce scouter de 2 bani aduce in locul lui Firminio un coate goale din campionatul Austriei, cumparat cu 6 mil. de Salzburg de la Grasshopper? E ruda cu Negoita?

fibra
fibra  •  27 Decembrie 2018, 14:51

Astia care se dau politically correct si au invrajbit lumea cu aberatiile lor ,trebuie sa-l zvarle ca pe o masea stricata pe Mo,altfel?

1153020558075703
Fettik Oscar  •  27 Decembrie 2018, 14:40

Musulman înapoiat și ăsta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează