INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

Convocare surpriză făcută de Luis Enrique în vederea meciului cu PSG din Champions League » Doi jucători indisponibili

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat luni, 13 februarie 2017 15:49

Barcelona dispută meciul tur din Champions League, în deplasare, împotriva lui Paris Saint-Germain, însă problemele de lot îi dau bătăi de cap lui Luis Enrique.

Astfel, vor lipsi Aleix Vidal și Arda Turan, în schimb au fost convocați Rafinha, Alena si Nili.

Gerard Pique și Rafinha sunt gata să evolueze marți în echipa ”blaugrana” contra lui PSG, după ce ambii fotbaliști au lipsit în victoria cu 6-0 de la Alaves, din etapa a 22-a din La Liga.

Luis Enrique a apelat la Alena și Nili, de la echipa a doua, în condițiile în care lipsesc, fiind accidentați, Arda Turan, Mascherano și Vidal. Rafinha nu a mai jucat din 4 februarie, de la meciul cu Athletic Bilbao, când a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 55, în urma unei ciocniri cu ter Stegen.

Pique nu a fost utilizat de către Luis Enrique în partida din weekend, ca o precauție în vederea meciului din Champions League de la Paris. Aleix Vidal a suferit o accidentare gravă în întâlnirea cu Alaves, el având nevoie de operație și urmând să fie indisponibil o perioadă de cinci luni.

Antrenorul spaniol l-a promovat de la echipa de tineret pe Alena, un jucător de 19 ani, care a mai evoluat câteva meciuri în acest sezon, fiind o opțiune pentru înlocuirea lui Arda Turan, la mijlocul terenului.

De asemenea, Enrique l-a convocat și pe Nili, în vârstă de 22 de ani, care se așteaptă să fie rezerva lui Sergio Roberto, pe flancul drept al apărării Barcelonei. Din cei 21 de fotbaliști deplasați la Paris, Luis Enrique va păstra doar 18 pentru disputa de pe ”Parc des Princes”.

Lotul de 21 de jucători ai Barcelonei pentru meciul cu PSG
Ter Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitici, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti, Mathieu, Carles Aleñá, Nili.

surse: ibtimes.co.uk, espnfc.com

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează