INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING LISABONA - FCSB, 15 AUGUST, 21:45, PROTV, DOLCE, GSP.RO

Corespondență din Portugalia // Căpitanul lui Sporting ar putea lipsi cu FCSB! Ce a declarat antrenorul Jorge Jesus despre "11"-le cu care îi va înfrunta pe steliști

Adrien Silva Foto: Raed Krishan
Adrien Silva Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 12 august 2017 10:34

Antrenorul lui Sporting, Jorge Jesus, a sugerat că l-ar putea pierde marți și pe căpitanul Adrien, nu doar pe William! Jesus a declarat aseară, după meciul cu Setúbal, 1-0 (Detalii AICI): "Am riscat cu Adrien, a avut toată săptămâna o problemă musculară. Nu știu dacă în Ligă nu va fi Bruno Fernandes titular".

Aseară, la conferința de presă, Jorge Jesus părea ușor îngrijorat. Nu doar din cauza absenței lui William, care va fi suspendat marți și care oricum va pleca ulterior la West Ham. Dilema antrenorului lui Sporting e dacă îl va putea folosi cu FCSB pe căpitanul Adrien, sugerând că l-ar putea titulariza în locul lui pe Bruno Fernandes.

"Să pregătesc viitorul? Viitorul e marți!"

Întrebat dacă varianta de la finalul jocului împotriva lui Setúbal, cu Battaglia și Bruno Fernandes mijlocași centrali, este o idee de viitor (n.r. Adrien a anunțat și el clubul că intenționează să se transfere), Jesus a răspuns: "Pentru a pregăti viitorul? Poate pentru a pregăti partida de marți... Adrien a riscat, și eu am riscat, a jucat mai mult de o oră și i-am lăsat lui Bruno Fernandes ultimele 20 de minute. O să văd dacă nu va fi invers cu Steaua". Și el, și toți portughezii vorbesc de Steaua când se gândesc la adversarul din Ligă. Nimeni nu amintește de FCSB.

"Prin mutările mele, m-am gândit la meciul de marți"

Tehnicianul a continuat. "Prin mutările mele, m-am gândit la meciul de marți. Adrien a avut toată săptămâna o problemă musculară. Marți, ar putea cu românii. Dacă va fi așa, Bruno Fernandes îl va înlocui".

"Trebuie să transformăm excelența în goluri"

Chiar dacă Sporting nu a strălucit, antrenorul Jorge Jesus a fost mulțumit. "Am făcut un joc excelent, dar nu am reușit să transformăm excelența în goluri. S-o facem. Am fost echipa cu o dinamică mereu ofensivă, sunt mulțumit, numai o formație foarte bună păstrează viteza și intensitatea un meci întreg", a afirmat Jesus, dezvăluind: "La pauză, le-am spus băieților că joacă excelent și nu trebuie să intre în panică, golul va veni până la urmă. «Nu țineți cont de reacția fanilor, ei pot deveni nervoși dacă nu se înscrie 75 de minute»".

"Toate echipele mele au stat foarte bine defensiv. La Sporting, e același lucru. Setubal nu a fost periculoasă nicio clipă"
Jorge Jesus, antrenor Sporting

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (17)
bakunin
bakunin  •  12 August 2017, 14:57
Postat de poison pe 12 August 2017, 11:59

Fiindca jurnalistii gsp sunt niste miIogi care se tem ca va scadea traficul si implicit incasarile/salariile.

noroc cu tine si cu pintilie din turda...2 intelectuali fini care nu se lasa usor pacaliti :)))))))

randoom_._
randoom_._  •  12 August 2017, 14:00
Postat de poison pe 12 August 2017, 11:56

Stiind ca vor pierde la scor meciul de la Lisabona, conducerea "smechera" a FC FCSB a anuntat ca deja au vandut 17.000 de bilete pentru retur. In realitate doar 1200 de tikete pt meciul retur au fost deja vândute. Toata aceasta minciuna are unic scop determinarea suporterilor sa cumpere bilete pana marti.. De miercuri in colo interesul va fi scazut si vor rata sansa de a face bani (unicul scop al gruparii FCSB).

anul trecut Steaua a scos 1,5 milioane de euro de pe urma unui singur meci oficial cu city. acuma macar un milion de pe urma meciului cu sporting tot o sa scoata. practic,cat bugetul lui dinamo aka rusinbea romaniei pe un an intreg.

randoom_._
randoom_._  •  12 August 2017, 13:59
Postat de legendavisinie pe 12 August 2017, 11:28

Cum se numește echipa cărturarului Becali?

FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI mai pe scurt F.C.S.B. de aia talpan acum cateva luni a spus ca stelistii nu pot purta nici numele asta. http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Razboi+total+intre+Talpan+si+Becali+Nu+poate+folosi+nici+numele+ daca o spuneam eu,nu ma credeai,dar o spune idolul tau talpan. daca F.C.S.B. nu insemna FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI,talpan nu declara asa ceva.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează