INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - TRENCIN 4-3 LA GENERAL

Corigenţi » Steaua s-a făcut de rîs aseară! Care au fost cei mai slabi jucători » Media notelor e rușinoasă

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2015 09:30

Jucătorii Stelei s-au făcut de rîs aseară, cînd au pierdut partida cu Trencin, scor 2-3. Din toată echipa campioanei României (13 jucători notați) , doar 7 au luat note de trecere.

Sulley Muniru cu nota 7 și Gregory Tade cu 6 sînt cei mai buni jucători din echipa lui Mirel Rădoi. Așa cum era de așteptat după prestația de ieri, Paul Papp a fost cel mai slab jucător de pe teren, primind nota 2.

Următorul pe listă a fost Guilherme Haubert, care s-a făcut de rîs ieri, pierzînd majoritatea duelurilor. A primit nota 3.

Cel mai bun om de pe teren a fost Wesley, atacantul celor de la Trencin, marcator a două goluri. Acesta a fost notat cu 9, fiind cea mai mare notă primită de un jucător.

steaua note

4,61 
este media notelor primite de jucătorii Stelei aseară 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (110)
sexilian
sexilian  •  24 Iulie 2015, 21:37

RASURILE TOT RASURI SI E ABIA INCEPUTUL,prevad un circ mare cand s-o prinde *** ca e-n pierdere,INSOLVENTA VA FACE CU OCHIUL mai vorbim *** DE PRIPAS

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zagna
zagna  •  23 Iulie 2015, 23:01

chipciu = 3 !

khal_37
khal_37  •  23 Iulie 2015, 20:53

Steaua s-a facut de rusine aseara. ,,Corigenta'' a reusit(din nou) sa se califice in tutrul doi preliminar al UCL. Rusine Steaua!!!!!!!!! Ai facut din nou Romania de rusine cu o asa mare umilinta in timp ce insolventele cu conturile blocate sunt mandria Romaniei si fac ,,transferuri'' de senzatie aducand numai jucatori trecuti pe la Real, Barca, Sevilla, PSG. Inter, Nancy, Arsenal etc etc pregatndu-se pentru atacarea titlului de campioana!

Vezi toate comentariile (110)
Comentează
Close