INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CITY - REAL 4-0

FOTO O vedetă din România, show la City - Real Madrid » A apărut pe transmisiunea live imediat după golul lui Alvarez

Cântăreața Corina Bud (43 de ani) a fost prezentă pe Etihad și a sărbătorit calificarea lui Manchester City în finala Ligii Campionilor, victoria cu 4-0 la returul cu Real Madrid. +14   FOTO
Cântăreața Corina Bud (43 de ani) a fost prezentă pe Etihad și a sărbătorit calificarea lui Manchester City în finala Ligii Campionilor, victoria cu 4-0 la returul cu Real Madrid.

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2023 19:37 / Actualizat joi, 18 mai 2023 20:29

Cântăreața Corina Bud (43 de ani) a fost prezentă pe Etihad și a sărbătorit calificarea lui Manchester City în finala Ligii Campionilor, victoria cu 4-0 la returul cu Real Madrid. 

Atmosfera de pe Etihad a depășit toate așteptările în seara de miercuri. Printre susținătorii formației lui Pep Guardiola s-a numărat și o vedete din România. Artista Corina Bud, „dispărută” de câteva luni din prim-planul showbizului autohton, a apărut pe transmisiunea oficială a partidei. 

FOTO. Corina Bud, pe transmisiunea live de la Manchester City - Real Madrid

+10 FOTO

Imediat după reușita de 4-0, semnată de Julian Alvarez în prelungiri, camerele TV au surprins bucuria Corinei. Cântăreața a fost pe Etihad împreună cu fiul ei, Robin, și a postat mai multe imagini din stadion. 

Într-o fotografie apar și experții CBS, Thierry Henry și Jamie Carragher.

O vedetă din România, show la City - Real Madrid » A apărut pe transmisiunea live imediat după golul lui Alvarez
FOTO: Instagram

În 2014, Corina Bud vorbea despre pasiunea fiului ei pentru fotbal: „Am văzut împreună toate partidele de fotbal. Robin este un mare fan al sportului, pe care sper să îl transforme în disciplină”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Brazilienii încearcă să profite de situația incertă de la Real Madrid și i-au făcut o ofertă lui Carlo Ancelotti

Manchester City i-a convins pe șefii Realului că e timpul pentru investiții serioase » Cine sunt cele patru mari ținte ale galacticilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează