INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LYON - JUVENTUS

Coronavirusul produce panică şi la Lyon, înainte de meciul din Liga Campionilor cu Juventus

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2020 12:37

Lyon - Juventus // 2.000 de tifosi bianconeri sunt aşteptaţi să susţină campioana Italiei în Franța, o parte venind din Piemont, unde s-au înregistrat trei cazuri de gripă.

  • Lyon - Juventus, prima manșă a optimilor de finală din Champions League, se dispută miercuri, 26 februarie, de la ora 22:00. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO

Tifosii campioanei Italiei nu-şi vor putea susţine favoriţii duminică, la derbyul cu Inter, din cauza epidemiei de coronavirus (se va juca fără spectatori!), însă nu vor lipsi la manşa tur a „optimilor" Ligii.

2.000 sunt aşteptaţi la Lyon, unde s-a produs un pic de panică. O parte dintre fani va veni din Piemont, unde s-au înregistrat trei cazuri de gripă. Totuşi, autorităţile franceze confirmă că nu sunt probleme cu deplasarea torinezilor la meci: „Nu există nicio interdicţie. Suntem oricum în permanent contact cu Prefectura Rhone, Agenţia Naţională de Sănătate şi cu UEFA. Închiderea graniţelor cu vecinii noştri transalpini ar fi lipsită, în prezent, de orice sens".

Alarmă în autocar din cauza epidemiei de coronavirus

L'Equipe a semnalat că o mică alertă s-a dat luni dimineaţă, după ce un autocar Flixbus, pornit din Siena cu destinaţia Clermont-Ferrand şi care a făcut escală în Milano (unde există focar de coronavirus), a fost oprit la Lyon-Perrache.

O pasageră acuzase o puternică stare febrilă, însă testul la „Covid-19" a rezultat negativ. 

Neînvins de doi ani

Lyon are de înfruntat, din postura de outsider, şi statistica extraordinară a antrenorului advers. Maurizio Sarri n-a pierdut de doi ani în Champions şi Europa League (singurul trofeu european l-a luat cu Chelsea în vară)!

Seria a început pe 22 februarie 2018, 2-0 în returul „16-imilor" EL cu Leipzig (insuficient pentru celificare), a continuat la Chelsea cu traseul nemaipomenit din sezonul trecut şi s-a prelungit cu parcursul de la Juventus.

22 de meciuricu 19 victorii şi 3 remize, este seria fără eşec a lui Sarri în cupele europene. Nu îl întrec decât Ferguson, cu 25 la Man. United (2007-2009), şi Eriksson, cu 23 la Goteborg şi Benfica (1980-1983)

„Lyon are întâlnire cu istoria înfruntând-o pe Juventus, care mă încântă şi mă sperie. Sunt un admirator al lui Ronaldo, Pjanici şi Matuidi, îl iubesc mult pe Rabiot. Avem nevoie de o minune să ne calificăm" - Jean-Michel Aulas, preşedinte OL

CITEȘTE ȘI:

REAL MADRID - MANCHESTER CITY // De Bruyne, anunț categoric: „Câştigăm Liga sau suntem faliţi!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
aurelianionut
aurelianionut  •  25 Februarie 2020, 20:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  25 Februarie 2020, 15:10

....UN PIC DE PANICA!VREO DOUA GRAME,ACOLO....

cneius
cneius  •  25 Februarie 2020, 14:57

"s-a produs un pic de panică"..."s-a dat o mică alertă"...???? Fascinant !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close