INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - LUDOGOREŢ 2-1

Cosmin Moţi a fost lăudat de ziariştii englezi în ciuda gafei care a dus la 0-1 cu Liverpool: ”Excelentul Moţi”

Acrobație aeriană cu Moți, numărul 27, în prim-plan
Acrobație aeriană cu Moți, numărul 27, în prim-plan

Articol de - Publicat joi, 18 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 septembrie 2014 00:25

The Guardian şi The Independent au apreciat în special ”intervenţiile vitale” ale românului dinaintea greşelii speculate prompt de Balotelli.

Dacă Ludogoreţ a pierdut marţi la Liverpool (1-2) a fost şi din vina lui Cosmin Moţi. Fundaşul român a greşit grav la primul gol al gazdelor, bîlbîind o minge expediată apoi în plasă de Balotelli (82).

Însă jurnaliştii englezi folosesc alte unităţi de măsură pentru a aprecia evoluţia unui jucător decît restul Europei. Şi l-au văzut pe fostul apărător al lui Dinamo printre cei mai buni de la bulgari!

"The Independent", de pildă, i-a apreciat mai degrabă "cele cîteva intervenţii vitale" dinaintea gafei ce a dus la deschiderea scorului. Iar The Guardian a comentat astfel faza golului: "Balotelli i-a luat pentru prima oară faţa excelentului Moţi şi l-a învins pe Borjan".

6,5 a fost nota primită de Moţi în Daily Mail. Cea mai mare la Ludogoreţ a fost 7

"Moţi n-a mai apărat nici un penalty, cum reuşise cu Steaua, dar a avut cîteva intervenţii vitale" (The Independent, cotidian britanic)

"Keşeru şi Chipciu sînt valoroşi, dar, şi nu vreau să jignesc pe nimeni, ei nu se ridică la nivelul unui Balotelli" (Cosmin Moţi, fundaş Ludogoreţ, la Dolce Sport)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
tristan
tristan  •  18 Septembrie 2014, 20:16

se exagereaza deja cu Moti...daca salva un copil de la moarte nu cred ca era asa popular cum l-or facut Parvulescu si Rapa....

daccian
daccian  •  18 Septembrie 2014, 19:35

Mihai231, cine te-a mintit ca ungurii sunt oameni? Nazistii le-au masurat craniile si i-au declarat suboameni mongoloizi. Cine suntem noi sa il contrazicem pe Himmler?

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  18 Septembrie 2014, 19:25

pacat ca piturca nu are ochi pentru un asemenea jucator

Vezi toate comentariile (29)
Comentează