INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA 1-0 (6-5 DUPĂ PENALTY-URI)

Costel Gâlcă şi jucătorii băgaţi în şedinţă! » Reproşurile făcute de suporterii stelişti la finalul meciului cu Ludogoreţ

Articol de - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 01:59

Ultraşii Stelei le-au reproşat pe un ton violent jucătorilor, dar şi antrenorului, necalificarea, dar şi faptul că tehnicianul a scăpat vestiarul din mînă.

Momentele de după finalul seriei penalty-urilor au încins spiritele în rîndul galeriei Stelei, una extrem de numeroasă şi activă, peste 2.000 de persoane. Au chemat jucătorii în faţa lor, după care au dat drumul reproşurilor, pe un ton extrem de agresiv.

Primul vizat, Paul Pîrvulescu, cel care a ratat penalty. Fotbalistul s-a dezbrăcat de tricou şi l-a oferit suporterilor, însă aceştia l-au aruncat pe jos, moment în care a intervenit Gâlcă, s-a aplecat şi a ridicat tricoul.

Tehnicianul a fost şi el pus la zid de fani. "Ai pierdut vestiarul, jucătorii fac ce vor", i-au strigat cei din tribună, Gâlcă neavînd practic nici o reacţie. Galeria le-a cerut fotbaliştilor să se aşeze în genunchi, însă Szukala, Varela şi ceilalţi au refuzat. Latovlevici însă şi-a dat jos tricoul, dar şi-a scos şi şortul şi le-a aruncat în tribune, rămînînd şi ajungînd la vestiare doar în chiloţi.

"Nu ştiu cum va trece Gâlcă peste necalificarea aceasta. E un moment extrem de delicat, e complicat, eu rămîn în continuare prietenul lui, aşa i-am promis şi înainte de meciurile cu Ludogoreţ, nu mă poate schimba o eliminare în play-off-ul Champions League" (Basarab Panduru)

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (108)
spartanul
spartanul  •  28 August 2014, 20:49

o data trebuea sa se intample doar numai cu noroc nu se poate jucatori cumparati cu bani buni fara sa cresti jucatori tai de la juniori ne laudam in fice an cu stoia si de daca ciobanu are bani noi pleaba trebui sa ne plecam la cioban si la stoiea nu e corect ajunge sa vina altii hu hu

sandokhan97
sandokhan97  •  28 August 2014, 15:41
Postat de steaua.libera pe 28 August 2014, 13:03

Fara investitii, nicio echipa nu merita sa joace in grupele Champions League. Iar Steaua nu a facut investitii de nici macar 1 milion, in conditiile in care anul trecut a incasat peste 30 de milioane. Cine e trist pt necalificarea Stelei, e trist de fapt pt ca ciobanul n-a mai incasat niste bani nemeritati. VPM!

Sunt suporter al Stelei si sincer sa fiu nu am fost deloc suparat ca am ratat calificarea. Una la mana pt ca fotbalul romanesc nu e de nivelul CL, 2 la mana pt ca ai dreptate, nu meriti sa joci intr-o asemenea competitie fara sa faci investitii. Jucatorii liberi de contract nu prea poti sa ii cataloghezi "investitii", cel putin nu pe termen scurt. Sunt totusi trist ca i-a mers ciobanului anul trecut si era de asteptat ca va proceda la fel si anul asta. Ulciorul nu merge de multe ori la apa puscariasule. Sper sa putrezesti intre gratii!

sandokhan97
sandokhan97  •  28 August 2014, 15:34
Postat de just.rapid pe 28 August 2014, 09:25

Asta ar fi o greseala , dupa parerea mea . Echipa are nevoie de sustinere in momentele astea grele . Acum se vor vedea adevaratele caractere .

Sper sa vina ziua in care Steaua sa intre in insolventa si sa scapam de machedonul asta avut. Vin cu cea mai mare placere la stadion sa imi sustin echipa favorita stiind ca nu exista posibilitati financiare, dar sa vin la stadion doar ca sa ii umplu buzunarele puscariasului cioban si el sa nu faca nimic pt echipa ? ? Sa ma duc in Bulgaria sperand ca "cei liberi de contract" o sa ajung la masa bogatilor ?? Chiar crede cineva ca ciobanul ar fi facut investitii dupa o eventuala calificare ? Si hotul minte mai frumos.

Vezi toate comentariile (108)
Comentează