INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AKTOBE - STEAUA 2-2

Costel Gâlcă, taxat după ce l-a lăsat pe Lucian Sînmărtean pe bancă: "Atunci mi-am dat seama că se va termina egal"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 20:32

Antrenorul secund al celor de la FC Ordabasy, Augustin Chiriţă, critică jocul Stelei din meciul cu Aktobe, terminat la egalitate, 2-2.

Tehnicianul român a fost convins că meciul se va termina la egalitate după ce a văzut că Lucian Sînmărtean este doar rezervă.

"Am fost dezamăgit de Steaua. Au avut o viteză în minus faţă de Aktobe. Cred că i-au luat un pic de sus la început.

Cînd am văzut că nu joacă Sînmărtean mi-am dat seama că o să fie egal. Aktobe nu joacă foarte diferit în deplasare, dar nu mai e sprijinită de suporteri.

E posibil să stea la cutie 50-60 de minute, dar apoi va ieşi la atac pentru că are nevoie de gol", a spus Augustin Chiriţă la DolceSport.

"Gâlcă a vrut să-i dea o sancţiune lui Sînmărtean şi i-a dat. Mai bine că nu l-a băgat pe final că începea scandalul mai mare!", a comentat şi Dumitrut Dragomir la Digisport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
thedronius
thedronius  •  31 Iulie 2014, 13:06
Postat de unico_biancorossi pe 31 Iulie 2014, 01:47

aiurea, scorul este sub semnul intrebarii data fiind starea deplorabila a gazonului. pe un teren normal nu stim care este valoarea adevarata a celor 2 adversare de ieri. ne vom lamuri in curand.

Come on, ce text expirat... Pai iti zic eu cum joaca Steaua: blazat. Nu mai trag la jug decat Chipciu, Keseru si Tanase pe alocuri. Restul in dorul lelii. Echipa are potential mare dar nu are cine sa il valorifice.

solomon_i
solomon_i  •  31 Iulie 2014, 08:35

Cu Sanmartean in teren riscam sa pierdem meciul...!

red77
red77  •  31 Iulie 2014, 07:47
Postat de rossonero.bucharest pe 31 Iulie 2014, 03:56

auzisem de linia invizibila care leaga suporterii dinamo de steaua dar nici chiar asa Dinamo se sesfiinteaza deci vor vi ros-albastrii toti Unii mai destepti vor adevara la clubul nostru ROSSONERO =RO- Romania ===S.S.Sportul Studentesc ======ONE- 1 capitala =======RO-Romania

clar ! valahul si personalitatile lui multiple ! auzi voci multe mah ?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează