INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - TRENCIN 4-3 LA GENERAL

Critici de la un mare stelist după meciul cu Trencin: "E lipsă de valoare la cîțiva jucători, așa nu ajungi în Ligă!"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2015 18:21

Fostul stelist Gabi Balint a comentat calificarea dificilă a Stelei, 4-3 la general cu Trencin, după un retur cu mari emoții, în care a fost condusă cu 2-0 și învinsă cu 2-3. 

"E lipsă de valoare la cîțiva jucători, cu jucătorii ăștia nu poți să ajungi în Ligă, tot respectul pentru ei dar...

Tade e bătăios are cîteva acțiuni, dar cînd ajunge în fața porții finalizarea e departe de ce aștepți de la un atacant. Penalty-ul l-a tras prost!

A fost rușinos, să iei gol cînd ei sînt în zece..."

 "Nu sînt de acord cu Gabi, Steaua merită felicitări că s-a calificat mai departe de la 0-2. Are șanse la grupele Ligii" Helmuth Duckadam, președinte de imagine Steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
bogdany79
bogdany79  •  24 Iulie 2015, 08:19

E logic ce spune Balint! Nu poti avea pretenti la nesfarsit daca vinzi tot ce mai ai de valoare si pui doar ciucrucuri in loc. Daca erau bani la Steaua nu era Radoi acum, venea un antrenor adevarat! Radoi a venit pe te miri ce, fara pretentii ca nu are CV. Asa se fac lucrurile la Steaua, vrem CL dar nu ne pregeatim deloc. Totul se face neprofesionist, totul e condus de Gigi, doar de el. Resyul sunt marionete. Acest om a falimentat toate afacerile personale, o sa faca la fel si cu Steaua. O sa vanda si ce a mai ramas si va pleca. Nu poate fi viitor cu o politica ca cea facuta in prezent de Steaua: fara strategie de dezvoltare, centru de copii si juniori, sponsori puternici, departament de marketing, scouting, etc. Pentru becali aceste lucruri sunt mofturi....in fotbalul profesionist actual nu poate exista evolutie fara strategie....Cine sa inteleaga asta, un *** avar? Steaua are nevoie de altceva si de altcineva care sa o merite!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  24 Iulie 2015, 07:53
Postat de vasy86le pe 24 Iulie 2015, 06:55

FCSB-ului ii lipseste acel presing agresiv de pe vremea lui regheblat.

da blaturile in serie

blatistu49
blatistu49  •  24 Iulie 2015, 07:39

revin cu CFR cu cadavre pe burta ca si cu PANDURII blaturi ordinare la care BECALI le zice Spectacol se vede valoarea lor e echipa de 2 bani cu ratati si plafonati in mizeria de campionat penal

Vezi toate comentariile (26)
Comentează