INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CORONAVIRUS

Cum ar fi declanșat meciul Atalanta - Valencia pandemia de coronavirus din Spania și Italia » Explicațiile unui expert: „A fost o bombă biologică”

Atalanta s-a impus cu 4-1 în meciul cu Valencia // FOTO: Guliver/GettyImages
Atalanta s-a impus cu 4-1 în meciul cu Valencia // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 22 martie 2020 15:11

Un alt expert pneumolog din Bergamo susține că meciul Atalanta - Valencia, 4-1, jucat pe 19 februarie în optimile Ligii Campionilor ar fi responsabil în mare măsură pentru explozia epidemiei în Lombardia și Spania.

Încă un expert italian dă vina pentru pandemia care face sute de morți zilnic în Lombardia pe un meci de fotbal. „19 februarie, 40.000 de fani veniți din Bergamo pentru Atalanta - Valencia. Cu autocarele, mașinile și trenul. A fost bombă biologică”, a declarat sâmbătă, în Corriere della Sera, Fabiano Di Marco, șeful pneumolog al spitalului „Papa Giovanni XXIII”, printre cele mai moderne din Europa. Acolo unde, din cauza COVID-19, s-a ajuns de la 20 la 139 de căști pentru respirație1

VIDEO » Trei informații importante despre pandemia de coronavirus

„Pase cu paharele de bere"

Corriere dello Sport i-a întărit ipoteza și a povestit cum s-a propagat infectarea. Protecția Civilă a considerat că optimea de Ligă de la Milano a fost „partida zero" și reamintește de aglomerația teribilă din vagoanele de metrou ce i-au dus pe spectatori la San Siro, laolaltă nerazzurri și 2.500 de suporteri spanioli.

„Au consumat bere din același pahar, pasându-l de la unul la altul, au făcut selfie-uri și au strigat într-o zi istorică. Printre ei sigur au existat persoane pozitive la COVID-19! E probabil ca infecția să fi venit și de la Valencia, vezi cazul ziaristului îmbolnăvit când s-a întors". 

Citește alte știri din fotbalul internațional:

O echipă din Champions League și-a reluat antrenamentele în plină criză de COVID-19

Lorenzo Sanz, fostul președinte al lui Real Madrid, a murit la 76 de ani din cauza coronavirusului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
adriano_25
adriano_25  •  22 Martie 2020, 20:46

Voi chiar credeti ca daca Chinezi a descoperit virusul primi asta nu inseamna ca ei au raspandit virusul in lume ,virusul era de mult raspandit in lume insa era luat ca pe o gripa si o raceala normala ,deabea dupa ce chinezi l-au descoperit au inceput sa se faca teste in toata lumea deja lumea era infectata deaceea si explozia enorma de inbolnaviri, de unde a plecat virusul nimeni nu poate sti deocamdata.

10153627242588885
Ionel Torac  •  22 Martie 2020, 17:46

Si meciul Liverpool vs Athletico s-a jucat cu spectatori.

1055832577830821
Mircea Gabriel Bleoca  •  22 Martie 2020, 16:57

Si unde-s chinezii?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close