INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VALENCIA - CHELSEA, AZI, 21:45, TVR 1 ÎN DIRECT)

Cum se pregătesc unii de Ligă » Drogba la Oktoberfest... Valencia pe plajă

Drogba a petrecut la Oktoberfest înainte de meci
Drogba a petrecut la Oktoberfest înainte de meci

Articol de - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 02:22

Fiecare tabără a găsit o metodă inedită de a pregăti meciul din această seară


Un meci de Ligă se poate pregăti şi relaxat. Au dovedit-o Valencia şi Chelsea înaintea întîlnirii directe din această seară.
Englezii au beneficiat de-o zi liberă, pe care fiecare jucător a petrecut-o cum a crezut de cuviinţă. Didier Drogba, de pildă, a profitat şi-a dat o fugă tocmai la Munchen, pentru a trăi pe viu celebra sărbătoare a berii "Oktoberfest". Atacantul ivorian a luat parte inclusiv la un eveniment caritabil, unde s-a salutat cu fostul portar al Arsenalului, Jens Lehmann.

Spaniolii, în schimb, au profitat de litoralul aflat la doi paşi. Antrenorul Unai Emery şi-a dus jucătorii pe plaja El Saler. Sesiunea de antrenament a continuat apoi pe un teren improvizat, cu o partidă de futvolei, şi-a luat sfîrşit la piscină. Masa de prînz s-a servit, evident, pe terasa unui restaurant de la malul mării.


"Ieşirea asta ne-a prins bine. Am mai uitat de eşecul de la Sevilla şi ne-am deconectat un pic înaintea meciului cu Chelsea"
Jordi Alba, jucător Valencia

6 ani sînt de la ultima înfrîngere suferită de Chelsea în Spania: 0-1 cu Betis în grupele Ligii

"Îl aşteaptă iadul"
Pentru atacantul lui Chelsea, Juan Mata, meciul de pe Mestalla înseamnă revederea cu foştii colegi de pînă acum o lună. Pablo Hernandez a şi ţinut să-l avertizeze: "Pe teren vom uita că sîntem prieteni. Îl aşteaptă iadul. După, îi voi ura toate cele bune". În schimbul lui Mata, Valencia a încasat în vară 26,7 milioane euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close