INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - CHELSEA, FINALA LIGII CAMPIONILOR

Dacă ar fi suspendaţi doar jucătorii eliminaţi, Chelsea şi Bayern n-ar mai fi decimate în finală » Crezi că ar fi o idee bună?

Bayern va avea 3 suspendaţi pentru finală
Bayern va avea 3 suspendaţi pentru finală

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 aprilie 2012 10:47

Bayern şi Chelsea vor disputa finala Ligii Campionilor cu echipele decimate de suspendări. Pentru a se evita o astfel de situaţie, s-a adus în discuţie ideea ca în viitor, pentru ultimul act, să nu se mai ia în considerare suspendările venite din cumul de cartonaşe galbene, ci doar în cazul eliminărilor

Semifinalele le-au costat pe Bayern şi pe Chelsea 7 jucători. În ultimul act de la Munchen, din 19 mai, nemţii nu vor putea conta pe Badstuber, Alaba şi Gustavo. Englezii, la rîndu-le, nu-i au pe Terry, Ivanovici, Meireles şi Ramires. Toţi suspendaţi. Dintre aceştia, doar Terry e suspendat pentru cartonaş roşu, ceilalţi pentru cumul de galbene.

Dacă ar fi fost valabilă varianta ca suspendările venite din cumul de cartonaşe galbene să fie şterse, Chelsea şi Bayern ar juca în efectiv aproape complet în finala de la Munchen, de pe 19 mai.

Crezi că ar fi o idee bună? Comentează şi votează în sondajul de mai jos!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
cainele_leonidas
cainele_leonidas  •  26 Aprilie 2012, 13:41

Fiecare trebuie sa plateasca pentru greselile facute. E absolut normal sa fie suspendati.

icstream
icstream  •  26 Aprilie 2012, 13:05

Intr-un fel nu, pentru ca semifinalele s-ar juca destul de dur.

hacicu
hacicu  •  26 Aprilie 2012, 13:03

calificare in finala are si ia un pret

Vezi toate comentariile (17)
Comentează