INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DUEL

"Dacă Mourinho va dori un pahar de vin..."

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Carlo Ancelotti a încercat să mininalizeze confruntarea cu Jose Mourinho din Chelsea - Inter, în returul "optimilor" Ligii.

 

Vorbind împăciutor, tehnicianul italian nu a exclus să bată palma la final cu portughezul: "Desigur, dacă Mourinho o să vrea un pahar de vin după meci, îl vom bea. O să avem o frumoasă conversaţie. Aşa ar trebui să se întîmple indiferent de rezultat".

 

Cu privire la prima revenire a lui Mourinho pe "Stamford Bridge", de unde a fost concediat în septembrie 2008, Ancelotti a spus: "Pentru Jose va fi o seară specială. Sînt convins că publicul îi va face o primire frumoasă, el merită. Meciul va fi altă poveste".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  16 Martie 2010, 20:35

Prima sansa o are, nu doar teoretic, Chelsea. Doar 1 gol de recuperat, antrenor un bun fost fotbalist, forma buna in Premier League, jucatori mai buni decat ai Inter-ului, luati individual, dorinta de-a dobandi trofeul ce le lipseste; Inter-ul are doar sansa de-a nu avea nimic de pierdut, isi vor vinde scump pielea; daca Mourinho nu va face circ de pe margine( sper!)va fi un meci bun!

 •  16 Martie 2010, 15:23

din 5 comentari nici unul despre fotbal. fara suparare dar de obicei cine nu are argumente legat despre o tema se trece la "gramatica"

 •  16 Martie 2010, 14:35

ala e deosebit de prost. ce mai stii tu? am scris stii in loc de sti?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează