INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ-BORAC BANJA LUKA

Dan Petrescu, reacție după primul meci al lui Șumudică pe banca CFR-ului: „Nu contează jocul. Important este să ajungă cât mai departe în cupele europene”

Dan Petrescu, declarație despre meciul CFR-ului din Liga Campionilor
Foto:Arhiva Gsp
Dan Petrescu, declarație despre meciul CFR-ului din Liga Campionilor Foto:Arhiva Gsp

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 09:55 / Actualizat miercuri, 07 iulie 2021 10:53

CFR Cluj a învins-o pe Borac Banja Luka, scor 3-1, în prima manșă a turului I preliminar din Liga Campionilor. Dan Petrescu, fostul antrenor al clujenilor, a vorbit despre obiectivele feroviarilor în noul sezon.

  • Returul e pe 13 iulie, în Bosnia. Din acest sezon, regula golului în deplasare a fost desființată. Dacă CFR Cluj ar pierde la două goluri diferență, partida ar intra în prelungiri;
  • În turul 2 preliminar, CFR Cluj va înfrunta învingătoarea dintre Fola (Luxemburg) și Lincoln (Gibraltar);
  • Programul complet din turul I al Ligii Campionilor.

CFR Cluj s-a impus de o manieră categorică în primul tur preliminar din Liga Campionilor, 3-1 împotriva bosniacilor de la Borac Banja Luka. Echipa lui Marius Șumudică nu a avut nicio emoție în meciul disputat în Gruia cu campioana Bosniei.

După partidă, a reacționat și Dan Petrescu, fostul tehnician al campioanei României. „Bursucul” nu s-a grăbit să laude echipa clujeană și a spus că totul este în zadar dacă nu reușește să câștige titlul și să se califice minim în grupele Europa League.

„N-aș vrea să comentez prea multe. Orice comentez despre CFR se interpretează. Să vedem ce va fi. Rezultatele vorbesc mereu de la sine, nu contează jocul, nu contează ce face. Important este să ajungă cât mai departe în cupele europene și să câștige campionatul. Astea sunt obiectivele mele la CFR: să iei campionatul și să ajungi în grupele ori Europa League, ori Champions League. Orice altceva va fi un eșec, asta este clar”, a declarat Dan Petrescu, pentru ProSport.

Dan Petrescu așteaptă ofertă din Rusia

Liber de contract după despărțirea de Kayserispor, Petrescu a declarat că Rusia e singurul campionat în care ar vrea să-și reia cariera. Acolo, „Bursucul” le-a mai pregătit pe Kuban Krasnodar, în două rânduri, dar și pe Dinamo Moscova.

Dan Petrescu, reacție după primul meci al lui Șumudică pe banca CFR-ului: „Nu contează jocul. Important este să ajungă cât mai departe în cupele europene”
Dan Petrescu pe banca CFR-ului

„Recent, am avut contacte cu unul dintre marile cluburi ruseşti, cineva mi-a promis o slujbă în Rusia, în vară, eram pe lista candidaţilor, dar până la urmă au ales un alt antrenor.

 Cu toate acestea, nimic nu s-a schimbat, aş vrea să mă întorc să lucrez în ţara dumneavoastră (n.a - Rusia) Acum mă uit la EURO - acesta este evenimentul principal.

 Dacă e vorba despre carieră, atunci sunt în dialog cu mulţi agenţi, există diverse opţiuni din campionatele din Golful Persic, dar nu mă interesează. Aş dori să aştept o ofertă din Rusia. Dacă nu vine, atunci mă voi relaxa o vreme. Lucrez ca antrenor de 22 de ani fără pauză, CV-ul meu este plin, aşa că pauza actuală este importantă şi utilă pentru mine”, a afirmat Dan Petrescu, potrivit Sportbox.ru, citat de Telekom Sport.

Citește și alte știri despre CFR Cluj

Ciprian Deac, nemulțumit de prestația CFR-ului: „Trebuia să fie 5-0 la pauză! N-avem ritm, i-am băgat în meci”

Șumudică a trecut primul test la CFR Cluj: „Presiunea a fost imensă!”+ Supercupa, în plan secund: „E mai importantă Liga”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
wearethechampions
wearethechampions  •  07 Iulie 2021, 11:51
Postat de 1_0_1_0 pe 07 Iulie 2021, 11:37

Bă, tu n-ai treabă prin liga a2a? Iar ești aici?

Are si el o durere ca "singura echipa din Cluj" e de fept singura din liga a 2-a :)))

1_0_1_0
1_0_1_0  •  07 Iulie 2021, 11:37
Postat de traian_v pe 07 Iulie 2021, 11:11

“Maniera categorica” - voi ce meci ati vazut? A fost o victorie meritata, dar in retur CFR ia cel putin 3. Evident ca se califica Banja Luka, nu incape indoiala.

Bă, tu n-ai treabă prin liga a2a? Iar ești aici?

wearethechampions
wearethechampions  •  07 Iulie 2021, 11:35
Postat de traian_v pe 07 Iulie 2021, 11:11

“Maniera categorica” - voi ce meci ati vazut? A fost o victorie meritata, dar in retur CFR ia cel putin 3. Evident ca se califica Banja Luka, nu incape indoiala.

Nu zau... Tu cred ca ar trebui sa te gandesti mai profund la FC Recea. Lasa fotbalul adevarat pentru altii, ca pare ca nu-l intelegi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează